ДП «Львіввугілля» реорганізовують

Новини 24 Січня, 2019 782

Фото: Радіо "Сокаль"

ДП «Львіввугілля» реорганізовують.

Як повідомляє Радіо «Сокаль», за інформацією прес-служби ДП «Львіввугілля», 17 січня в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб та громадських формувань внесли запис про реорганізацію підприємства шляхом приєднання до ДП «Національна вугільна компанія».

Встановлені строки для заявлення вимог кредиторів вже до 18 березня. Це відображено у порталі електронних сервісів, електронному Бюлетені державної реєстрації. Наказ Міненерговугілля України про реорганізацію Львіввугілля виданий 17 травня минулого року, а розпорядження КабМіну ще наприкінці 2017 року.

Офіційного коментаря нам поки що не вдалося отримати на підприємстві, але як пишуть у самій їхній прес-службі: з 17 січня 2019 року ДП «Львіввугілля» перебуває в стані припинення.

Підприємство пережило різні епохи в історії свого розвитку, різні назви, але загалом працює вже понад 60 років, раніше воно включало й багато інших сфер, зокрема й соціальну, і комунальну та інші, у 80-х рр. зафіксували один рік, коли воно налічувало аж 35 тисяч працівників. Зараз це одне з найбільших промислових підприємств на Західній Україні, станом на 1 січня цього року воно налічує 8 тисяч 28 працівників.

 

Коментарі

Позначки: ,