ДП «Львівський лісгосп» сплатив до бюджетів усіх рівнів майже 42 мільйони грн податків та зборів

Новини 03 Серпня, 2022 204

Тримати економічний фронт – наближати перемогу

Тримати економічний фронт – наближати перемогу

Поки наші військові тримають оборону від ворога на передньому краї, тут, у тилу, лісівники допомагають тримати економічний фронт. Вчасно та справно сплачують усі податкові збори та платежі до державної казни та бюджетів тер громад. Бо переконані, що тримати й розвивати економіку – це ще й значить забезпечувати армію необхідним.

Тому й цифри, як річ уперта, говорять самі за себе. За перше півріччя 2022 року лісівники ДП «Львівський лісгосп» сплатили до бюджетів усіх рівнів майже 42 мільйони грн податків та зборів.

Впродовж січня-червня цього року на казначейські рахунки територіальних громад, у межах ведення діяльності лісгоспу було перераховано більш ніж 10 мільйонів гривень. На зображеннях нижче ми подаємо інформацію у розрізі надходжень громадам.

Що стосується господарської діяльності підприємства, то від усіх видів рубань за шість місяців було заготовлено 49 958 кубометрів деревини. Окрім цього, для потреб соціальної сфери – опалення домівок, шкіл, лікарень, дитсадків, адмінустанов лісівники реалізували ще понад 13 тисяч кубометрів дров для непромислового використання (дров паливних).

Садиби наших лісництв були прихистком для 53 вимушено переселених осіб. А у лавах ЗСУ захищають Україну 13 наших колег.

Дякуючи нашим військовим, маємо можливість працювати, тому повинні докладати щоденно максимум. З перших днів російського вторгнення надаємо деревину для потреб військових, будівництва бліндажів, інших потреб. Вчасно та якісно виконуємо усі доведені завдання, адже переконані в тому, що злагоджена робота лісівників в тилу сприяє виконанню військовими їх завдань на передовій.

Галина Муравська

Коментарі

Позначки: