Новини

Дорожники нарешті помітили ями на трасі “Київ – Чоп”

Служба автодоріг у Закарпатській області відрегувала на скарги на ямковість на автодорозі М-06 Київ-Чоп.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пост САД Закарпаття у Фейсбуці.

На даний час найбільше навантаження на автодорогу М-06 Київ-Чоп та на об’їзну Ужгорода. Це дороги з постійним транзитом не лише легкового, а й великовагового транспорту.

Зазначені дороги в попередні роки практично капітально не ремонтувалися, оскільки їхній стан, порівняно з іншими, був кращий.

Однак, через зношеність покриття та через інтенсивні опади, дощ та вологість, дуже швидко – протягом 6-12 годин – утворюються ями.

Підрядні організації приділяють максимум зусиль для їх ліквідації. Однак, через несприятливі погодні умови та тривалий технологічний процес, 1 бригада за добу може ліквідувати тільки 15 квадратних метрів. На даний час на ліквідації ямковості на М-06 працює 5 бригад. Однак, ями у дощову погоду з’являються в більших обсягах, ніж її можливо ліквідувати.

Ділянки з аварійною ямковістю позначені дорожніми знаками. Велике прохання до учасників дорожнього руху бути обережними, звертати увагу на знаки, дотримуватися безпечної швидкості.

Інформуємо також учасників дорожнього руху, що дороги через перевали на Н-09 (Мукачево-Івано-Франківськ-Львів) , Р-21 (Долина-Хуст) та Н-13 (Львів-Самбір) відремонтовані і без вибоїн. Тому рекомендуємо планувати поїздки в сторону Львівської та Івано-Франківської областей саме через них.

На 2022 рік заплановано повністю відремонтувати автодорогу Київ-Чоп на території Закарпаття.

“5 бригад зараз працюють над аварійними ямковими ремонтами. До прикладу, тут на 722-774 км автодорога М 06. Служба автомобільних доріг зацікавлена, щоб проблем в учасників дорожнього руху не було”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

29 хв. тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

32 хв. тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

57 хв. тому