Дороги Львівщини очищенні від снігу, проїзд забезпечено – САД

Новини 27 Листопада, 2018 113

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

У Службі автомобільних доріг у Львівській області повідомили оперативну інформацію щодо проїзду автомобільними дорогами області, станом на ранок 27 листопада.

Як інформують у відомстві, «у ніч з 26 на 27 листопада на автомобільних дорогах загального користування державного значення працювали 77 одиниць техніки та 122 працівників, а також використано 508 тонн піщано-соляної суміші для очищення дорожнього покриття від снігового покриву та ожеледиці.

Внаслідок роботи автомобільні дороги загального користування державного значення очищенні від снігу та оброблені протиожиледними матеріалами. Відповідно, безперебійний рух транспортних засобів автомобільними дорогами забезпечено у повному обсязі».

Служба автомобільних доріг у Львівській області інформує водіїв про погіршення погодних умов. Минулої ночі на території області випав сніг та спостерігалася ожеледь. Дорожні підприємства працюють у цілодобовому режимі.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Наявність місць відстою транспортних засобів на території Львівщини, можна побачити на офіційному сайті Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Коментарі

Позначки: ,