Добродомов підтвердив продаж «4 каналу» слугам народу

Новини 28 Грудня, 2021 2 052

Екс-нардеп Дмитро Добродомов підтвердив продаж «4 каналу» нардепу від «Слуги народу».

Як пише Четверта студія, про це Добродомов написав у Фейсбуці та поширив новину із Української правди про продаж телеканалу.

«Чотири роки – саме стільки часу знадобилося нам із партнерами та разом із чудовим колективом, аби сьогодні 4 канал можна вважати певним явищем на медійному ринку України.

Проукраїнський та сбалансований контент досить швидко знайшли свого глядача, кількість котрих лише за останній рік збільшилася уп‘ятеро, а сам канал знайшов своє чільне місце у когорті національних інформаційних мовників.

Три телекамери, маленька кімнатка-студія та кількадесят працівників на початках, і укомплектований колектив з майже двохсот професійних працівників, дві повноцінні студії із сучасним обладнанням та повне національне покриття мовлення – це нинішній результат! Наступний етап розвитку та амбітні плани поборотися за лідерство потребують значних вкладень, котрі готовий взяти на себе новий власник 4 каналу!

Вболіватиму за подальші успіхи цього чудового колективу, усім працівникам якого хочу щиро подякувати за ці неперевершені роки нашої спільної праці! Попереду ще багато перемог, а коли «четвірка» обов’язково стане першою, особисто для мене завжди залишатиметься 4-им каналом – геть чисто українським!», – написав Добродомов.

Скрін допису Добродомова

Коментарі

Позначки: ,