До візиту Зеленського у COVID-лікарню поклали нову бруківку і засипали ями (ВІДЕО)

Новини 12 Березня, 2021 1 620

Фото: REUTERS

Президент так і не приїхав

Надвірнянська центральна районна лікарня декілька днів готувалася до приїзду Володимира Зеленського, проте попри власні обіцянки президент не приїхав до медзакладу. З робочою поїздкою до COVID-лікарні прибули народні депутати партії “Європейська Солідарність”.

Про це повідомляє “Прямий“, пише Четверта студія.

Зазначається, що у Надвірнянській центральній районній лікарні кілька днів тривали приготування: прибирали листя, клали нову бруківку та робили капітальний ремонт головного корпусу лікарні. Працівники додали, що керівництво очікувало приїзду президента України Володимира Зеленського.

Але з робочою поїздкою до Надвірнянської центральної районної лікарні прибула Маруся Звіробій-Біленька та депутати від фракції “Європейська Солідарність”. Звіробій-Біленька балотується в депутати від округу в Івано-Франківській області і нині спілкується з людьми, аби дізнатися про їхні проблеми.

“Я хочу нагадати, що він (Володимир Зеленський – ред.) був ініціатором епідемії в Буковелі. Нехай тоді за це несе відповідальність наш президент, який особисто прорекламував курорт і нехай якимось чином забезпечує лікарні” – заявила Маруся Звіробій.

Депутати від “ЄС” зазначили, що попри велику кількість хворих і досі не всі лікарі в Івано-Франківську отримали обіцяні від держави доплати за боротьбу з коронавірусом.

“Тут на місцях вже третій місяць не отримують COVID-виплат. Тобто тут, де в Україні найкритичніша ситуація – лікарі не мають цієї елементарної підтримки”, – заявила народна депутатка від фракції “Європейська Солідарність” Софія Федина.

“Ми зараз тут стоїмо на подвір’ї Надвірнянської центральної районної лікарні – в епіцентрі COVID-19. І символічним є відсутність президента тут, попри те, що його чекали, попри те, що були обіцянки, що він приїде особисто розбиратися з ситуацією. На жаль, його не дочекалися ті хто потребують долучення до боротьби з коронавірусом найвищого керівництва держави”, – наголосив нардеп від фракції “Європейська Солідарність” Володимир В’ятрович.

Заступник директора з  медичної частини Надвірнянської ЦРЛ наголосив. що стан пацієнтів в лікарні переважно тяжкий, або вищий від середнього.

Коментарі

Позначки: , , , ,