До уваги водіїв: на вул. Щурата, 5−7 ремонтують дорожнє покриття

Новини 27 Вересня, 2019 218

Як повідомили у Шевченківській районній адміністрації, на вул. Щурата, 5−7 відновлено роботи з ремонту дорожнього покриття. Також ремонтні роботи тривають на вул. Торф’яна, вул. Зимова, вул. Сосюри, вул. Шевченка, 350 та вул. Г. Алмазова. Роботи проводяться за кошти міського бюджету на замовлення Шевченківської районної адміністрації.

“Цього тижня ми відновили ремонтні роботи на вул. Щурата. Загальна площа ремонту: 5045 м2. Зокрема, площа покриття тротуарів: 2229 м2, і площа покриття проїзної частини: 2816 м2. Також передбачено ремонт. підпірної стінки.

Вартість робіт більше 6 млн. грн, однак на цей рік маємо передбачено лише 700 тис. грн. За умови виділення додаткових коштів роботи могли б бути завершені до кінця цього року.

Також ремонт дорожнього покриття, тротуарів проводимо на вул. Торф’яна, вул. Зимова, вул. Сосюри — на ділянці від вул. Пожежників до вул. Масарика, на вул. Шевченка, 350 та вул. Г. Алмазова.

Маємо укладено 7 угод, які потребують ще дофінансування. Роботи проводяться також за кошти міського бюджету”, — повідомив Святослав Костяка, заступник голови Шевченківської районної адміністрації.

Коментарі

Позначки: , , ,