До уваги водіїв: біля Львова змінюють схему організації дорожнього руху (ФОТО)

Новини 11 Травня, 2019 136

Фото: САД у Львівській області

Дорожники приступили до робіт з влаштування транспортної розв’язки типу “кільце” на автомобільній дорозі загального користування державного значення Західний обхід міста  Львова у селі Сокільники.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Як зазначається, до цього часу на зазначеному перехресті засобом для організації дорожнього руху був світлофорний об’єкт. Через значне зростання інтенсивності руху автомобільного транспорту пропускна здатність кільцевої дороги міста постійно зменшується, що призводить до утворення заторів. Для того, щоб уникнути певних ускладнень в русі транспорту, у Службі автомобільних доріг Львівщини прийняли рішення вдосконалити транспортну розв’язку та змінити схему організації дорожнього руху.

Така схема (транспортна розв’язка типу “кільце”) дозволить підвищити рівень безпеки та комфортності для учасників дорожнього руху.

Фото: САД у Львівській області

«Служба автомобільних доріг у Львівській області повідомляє водіїв про часткові обмеження та тимчасові незручності у русі на автомобільній дорозі Західний обхід міста Львова. Просимо водіїв дотримуватися правил дорожнього руху, особливо, звертати увагу на влаштовані тимчасові дорожні знаки у місці виконання ремонтних робіт та дотримуватися швидкісного режиму і безпечної дистанції», – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , ,