До Рудного курсують чотири автобуси замість двадцяти, які мають бути на маршруті – активісти

Новини 04 Лютого, 2019 31

Ілюстрація: youtube.com

Активісти громадської організації «За якісний транспорт»  оприлюднили сьогодні, 4 лютого, на сторінці ГО «За якісний транспорт» у Facebook динаміку курсування автобусів на маршруті № 28 у Львові.

Як  зазначається у дописі, «з 20 автобусів середньої вмістимості марки ЧАЗ, які є у власності ЛКП «АТП-1», сьогодні було задіяно лише чотири одиниці».

Скриншот/Facebook

«Якщо управління транспорту не буде вживати заходів до комунального перевізника ЛКП «АТП-1» на маршруті загального користування № 28 – ми залишаємо за собою право в судовому порядку притягнути причетних осіб до відповідальності», – йдеться у дописі за підписом голови правління громадської організації «За якісний транспорт» Романа Пасічного.

«Через численні звернення щодо маршруту № 28 наша організація вирішила проаналізувати його роботу. Нагадуємо, що на цьому маршруті має курсувати в робочі дні 18 автобусів. Як бачимо із діаграми, яку члени нашої громадської організації робили на базі даних із сайту: kstat.pp.ua, є три графіки: голубий – загальна кількість, помаранчевий – власні автобуси комунального АТП, сірий – орендовані.

Скриншот/Facebook

Хочемо зазначити, що 26 грудня 2018 року відбулись громадські слухання в Народному домі смт. Рудно, де директор ЛКП « АТП-1» зазначив: «Якщо ми це не впровадимо, машини будуть ламатись, їх виїжджатиме менше і менше».

Як бачимо, слова директора ЛКП «АТП-1» справдились: 26 грудня було 16 автобусів, 10 січня 2019 року – 11 автобусів, 24 січня – 8 автобусів, 4 лютого ( станом на 8:30 хв) – 8 автобусів.

Тому, вимагаємо від управління транспорту ЛМР негайного відновлення кількості автобусів і приведення роботи на маршруті відповідно до паспорту.  Бо, із 20 автобусів середньої вмістимості марки ЧАЗ, які є у власності ЛКП «АТП-1», сьогодні було задіяно лишень чотири одиниці, ми не віримо що 16 одиниць стоять на ремонті. Якщо вони стоять на ремонті, тоді потрібно вживати заходити щодо менеджменту ЛКП «АТП-1», які довели до такої ситуації. Також із зазначеного графіку, ми можемо побачити, що в основному зменшення автобусів відбулось через зменшення власних автобусів на маршруті.
Дії із зменшенням автобусів на маршруті №28 ми розцінюємо, як цільові незручності мешканцям Рудно через те, що вони висловились 26 грудня на громадських слуханнях проти того, щоб маршрут № 28 пустити через с. Зимну Воду. Якщо управління транспорту не буде вживати заходів до комунального перевізника ЛКП «АТП-1» на маршруті загального користування № 28 – ми залишаємо за собою право в судовому порядку притягнути причетних осіб до відповідальності», – зазначається у повному тексті допису на сторінці ГО «За якісний  транспорт».

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,