До Львова їде Володимир Гройсман

Новини 28 Червня, 2018 63

Володимир Гройсман. Фото: politikus

У Львові Володимир Гройсман закладе перший камінь у будівництво IT-парку.

У Львові 30 червня відбудеться офіційне закладення каменю та старт будівництва наймасштабнішого проекту Innovation District ІТ Park, який вирішуватиме актуальні проблеми українського IT-сектору.

Як повідомили організатори, в урочистому закладенні каменю у будівництво ІТ-парку візьме участь Прем‘єр-міністр України Володимир Гройсман.

Також участь у церемонії закладення першого каменя візьмуть: головний виконавчий директор, Windermere Investments, Brookfield & Partners consortium lead, Windermere Investments, Brookfield Джордж Михал, голова Львівської ОДА Олег Синютка, голова наглядової ради Lviv IT Cluster, головний виконавчий директор та співзасновник, N-iX Андрій Павлів та ін.

Згідно із затвердженим проектом, IT Park буде розташований на земельній ділянці розміром 10 гектарів, та зможе вмістити 10 000 працівників IT-індустрії, та понад 4 000 працівників суміжних галузей.

Інноваційний комплекс IT Park складатиметься з 6 офісних будівель класу А, загальною площею 164 000 кв м, трьох бізнес-центрів, матиме власний готель на 150-200 номерів, та мультифункціональну зону, яку буде відведено для дозвілля та соціальних потреб. У цій зоні розташуються торгівельний та спортивний центри, фуд-корт, конференц-зали, а також освітній кампус, який стане однією з важливих складових комплексу.

Ідея освітнього кампусу полягає в тому, щоб створити атмосферу повного занурення в IT-індустрію, яка сприятиме навчанню та реалізації інноваційних проектів. На 4 000 кв м розмістяться сучасні лабораторії, вільний доступ до яких отримають науковці та студенти з різних навчальних закладів міста.

Львівський IT Кластер – це спільнота 80+ провідних ІТ компаній, які спільно з університетами та міською владою розвивають IT індустрію та бізнес-середовище на міському та державному рівні.

Галерея Центр – приватна інвестиційно-девелоперська компанія, яка реалізовує проекти в сфері комерційної нерухомості у Львові та Західному регіоні. Серед успішних проектів “Галерея Центр” – торговий центр “Форум Львів”, побудований у співпраці з Blackstone Group — американською інвестиційною групою, яка володіє активами загальною вартістю понад $311 млрд.

 

Коментарі

Позначки: , ,