До Львова евакуювали 15 поранених українців (ФОТО)

Новини 17 Квітня, 2022 534
До Львова евакуювали 15 поранених українців

До Львова евакуювали 15 поранених українців

До Львова зі східних областей України доправили 15 поранених українців. Більшість із них – у стані середньої важкості після мінно-вибухової травми. Зараз їм надають всю необхідну медичну допомогу.

Про це повідомляє Львівська міська рада, пише “Четверта студія”.

Постраждалих транспортували спеціальним медичним потягом, після чого госпіталізували у лікарню. Дев’ятьох із них раніше прооперували у Дніпропетровській лікарні, тож сюди доправили на долікування. Ще шістьох пацієнтів евакуювали у задовільному стані.

«Сьогодні до нас доставили черговий медичний евакуаційний поїзд. Бригади швидкої допомоги доставили 9 пацієнтів у стані середньої важкості. Їх прооперували у Дніпропетровській лікарні і доправили до нас на долікування. Ще 6 пацієнтів з різними травмами також госпіталізовано у нашу лікарню – вони у задовільному стані», – повідомили у лікарні.

Також до Львова вчора евакуювали 16 поранених діток зі сходу країни з різними травмами. Тут їм надають всю необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, до Львова евакуйовують поранених з різних міст України, які постійно обстрілюють російські окупанти. Спецпотягом зі сходу на захід країни транспортують пацієнтів з мінно-вибуховими та іншими травмами. Нещодавно, 10 квітня, до Львова зі Слов’янська і Бахмута евакуювали 48 поранених.

 

Коментарі

Позначки: , , ,