До кінця тижня в Україні мокрий сніг, дощ і туман

Новини 18 Березня, 2021 102

У Львові вулиця Щурата досі потопає у снігових заметах, фото із спільноти "Гаряча лінія міста Львова"

У четвер, 18 березня, в Україні хмарно з проясненнями, у південній та південно-східній частинах дощ, на решті території невеликий мокрий сніг, вдень з дощем, вночі на Прикарпатті помірні опади.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Український гідрометцентр

За даними синоптиків, вночі та вранці 18 березня на дорогах західної частини подекуди ожеледиця, на південному сході країни місцями туман. Вітер переважно північний, 5-10 м/с. Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу; вдень 1-6° тепла, на півдні країни до 9° тепла. В Карпатах сніг; температура протягом доби 2-7° морозу.

19-20 березня в Україні також буде хмарно з проясненнями. У східній частині повсюди, на решті території країни місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці на дорогах, крім південної частини, подекуди ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, у західних областях 2-7° морозу; вдень 1-6° тепла, у південній частині до 9° тепла. В Карпатах невеликий сніг; температура вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу.

21 березня в Україні без істотних опадів; 22 березня вночі у західній частині та північних областях, вдень в Україні, крім східної та південно-східної частини, невеликий мокрий сніг. Температура вночі 0-6° морозу, у південній та східній частинах близько 0°; вдень 1-7° тепла.

У столичному регіоні 18 березня хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг (вдень місцями), вітер північний, 5-10 м/с. Температура по Києву вночі 0-2° тепла, вдень 3-5° тепла; по області вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 1-6° тепла.

19-20 березня у столиці також буде хмарно з проясненнями. Місцями невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла.

21 березня у Києві без істотних опадів; 22 березня невеликий мокрий сніг. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.

Коментарі

Позначки: , ,