До 6 березня на Прикарпаття можна їхати за купленими раніше квитками

Новини 27 Лютого, 2021 69

Фото: Укрзалзниця

До 6 березня включно пасажири з придбаними раніше квитками на поїзди до Івано-Франківської області зможуть дістатися до місця призначення.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Укрзалізницю.

Згідно з постановою №154 Кабінету міністрів України від 24 лютого, Укрзалізниця з 7 березня і до кінця дії посиленого карантину в Івано-Франківській області призупинить висадку та посадку пасажирів у регіоні.

Наголошуємо, що до 6 березня включно всі пасажири з придбаними квитками зможуть без перешкод дістатися до місця призначення залізницею.

Нагадаємо, Укрзалізниця призупинила продаж нових квитків на поїзди, що прямують до Івано-Франківщини та зворотно, але не скасовує регулярні рейси та не обмежує висадку/посадку пасажирів до дати, вказаної постановою КМУ.

Спочатку Укрзалізниця повідомляла, що пасажири з придбаними раніше квитками на поїзди до Івано-Франківської області зможуть дістатися до місця призначення до 8 березня включно, однак потім виправила на 6 березня.

У компанії також додали, що пасажирам, які планують гірський відпочинок у перший весняний вікенд, Укрзалізниця пропонує альтернативні маршрути до станцій Ясіня, Кваси, Рахів, Воловець, Сколе, Славсько. Зокрема, курсує швидкісний “Лижний експрес” №745 до Славська з можливістю придбання квитків через чат-бот Укрзалізниці.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,