До 30 осіб збільшилася кількість отруєних продуктами ресторану «Озон»

Новини 19 Червня, 2019 228

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Серед постраждалих 8 дітей

За минулу добу до медичних закладів було госпіталізовано 9 осіб, з них 3 дітей, які харчувалися у ресторані «Озон» на Львівщині.

Як повідомили у ДСНС України, станом на 07.00 19 червня у Кам’янка-Бузькій центральній районній лікарні з попереднім діагнозом харчова токсикоінфекція перебуває на лікуванні 26 осіб, з них 7 дітей (за добу госпіталізовано 9 осіб, з них 3 дітей), які 14 червня харчувались у ресторані «Озон» у м. Кам’янка-Бузька. Проводиться комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів.

Як повідомили у ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області, загальна кількість постраждалих впродовж 15 – 18 червня становить 30 чоловік, з них 8 дітей (5-ро віком 16 років та 3 віком 15 років). При поступленні всім госпіталізованим встановлений діагноз – харчова токсикоінфекція. Стан хворих – середньої важкості.

«Всі постраждалі харчувались 14 – 15 червня в кафе-барі «Озон» у м. Кам’янка-Бузька (вул. Незалежності, 16) і відвідували кафе-бар «Озон» у різний час дня. Загальна кількість постраждалих впродовж 15- 18 червня становить 30 чоловік, з них 8 дітей. При поступленні всім госпіталізованим встановлений діагноз – харчова токсикоінфекція. Стан хворих – середньої важкості. З метою встановлення причин та умов виникнення спалаху фахівцями Кам’янко-Бузького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області 17 червня розпочато проведення санітарно – епідеміологічного розслідування спалаху  в кафе-барі «Озон» ФОП Сердинецької М.В», – інформує Держпродспоживслужба.

Як повідомлялося, 16 червня надійшло повідомлення про госпіталізацію до Кам’янка-Бузької районної лікарні п’ятьох пацієнтів, серед яких одна дитина, які увечері 14 червня харчувались в ресторані «Озон». Цього ж дня за допомогою у медичні заклади міста Львова звернулись ще 9 осіб, які харчувалися у даному ресторані.

Коментарі

Позначки: , ,