До 242 нових виробництв на Львівщині, у період 2015-2019 років, додалось ще одне

Новини 08 Липня, 2020 552

Фото: ФБ/Олег Синютка

Завершено будівництво переробного підприємства «Agrol», яке розпочалося два роки тому. Золочівський район отримав понад 100 робочих місць

На Львівщині завершилося будівництво переробного підприємства «Agrol», яке розпочалося ще два роки тому.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив на своїй сторінці у ФБ народний депутат України від “Європейської Солідарності” Олег Синютка.

Як зазначається  у дописі, родина Шопських не здалася під тягарем рецесії в Україні і довели до завершення будівництво переробного підприємства «Agrol», яке розпочинали ще два роки тому.

“Добре пам’ятаю всі ваші сумніви і роздуми щодо цієї інвестиції і щиро за вас вболіваю. Тоді, працюючи в облдержадміністрації, я визначив для колективу амбітну ціль – запустити якнайбільше нових підприємств на Львівщині. І ми відкрили їх, 242 нових підприємства. Завдяки зусиллям унікальних людей, українських господарів – родини Шопських, додалося ще одне!”, – зазначає Синютка.

Як зазначає Олег Синютка, “ця родина береже українські традиції і сміливо інвестує в українську економіку. Відтепер Золочівський район отримав понад 100 робочих місць”.

“Раніше Шопськими створені потужні підприємства в Миколаївському і Яворівському районах. Тепер їхні плани – вийти на світові ринки. І це буде зроблено людьми, які
ніколи не сумніваються і вірять в Україну! Дякую, що не забули і запросили на відкриття! І ще раз вітаю всіх нас, до 242 нових виробництв на Львівщині у період 2015-2019 років додалось ще одне і це супер!”,- зазначається у дописі народного депутата.

Опубліковано Олегом Синюткою Вівторок, 7 липня 2020 р.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,