До 23 осіб зросла кількість постраждалих відвідувачів львівського ресторану

Новини 30 Листопада, 2019 479

Львівська обласна інфекційна лікарня. Фото: ikl.lviv.ua

Четверо постраждалих з Бродівського району

На Львівщині зросла кількість постраждалих з числа учасників святкування весілля в ресторані «Менестрель».

Як пише «Четверта студія», у департаменті охорони здоров‘я Львівської ОДА повідомили, що станом на 15.00 29 листопада, всього за допомогою звернулось 23 особи, з них госпіталізовано 21 особа (17 – в КНП ЛОР ЛОІКЛ і 4 – в інфекційне відділення КНП «Бродівська ЦРЛ»), 2 особи – на амбулаторному лікуванні. Стан пацієнтів середньої важкості з тенденцією до покращення.

Як зазначається, до КНП ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» надійшло повідомлення про госпіталізацію до КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня», а згодом і до інфекційного відділення КНП «Бродівська центральна районна лікарня», пацієнтів із скаргами на підвищення температури тіла, головний біль, нудоту, блювоту, біль в животі, частий рідкий стілець, з числа осіб, які 23 листопада  святкували весілля в ресторані «Менестрель», що у м. Львові на пр. Червоної Калини, 127а. При зборі епіданамнезу встановлено, що потерпілі вживали в їжу різноманітні вироби з м’яса та риби, салати, десерти.

Як повідомлялося, 25 листопада  надійшло термінове повідомлення від КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня»  щодо  постраждалих 11 дорослих осіб, 9  з яких госпіталізовано  з діагнозом гостра кишкова інфекція з числа учасників святкування весілля в закладі громадського харчування «Менестрель» ТзОВ «Менестрель», що знаходиться за адресою: м. Львів, проспект Червоної Калини, 127-А.

Коментарі

Позначки: , , ,