Дна нема: Садовий під час карантину ставить собі в мерії “золотий” душ за 750 тисяч

Новини 23 Травня, 2020 1 507

Ілюстрація: ТСН

Комунальне підприємство “Ратуша-сервіс” провело публічний тендер на облаштування душової кімнати просто в будівлі Львівської міської ради і вибрало найдорожчу із пропозицій.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Вголос».

Як зазначається, відповідно даних системи публічних закупівель Проззоро, 12 травня 2020 року ЛКП “Ратуша-сервіс” уклало договір з приватною компанією ТОВ “БК ЕРА” на суму 753 тисяч гривень.

За ці кошти компанія-переможець тендеру зобов’язана виконати поточний ремонт та облаштування душової кімнати у приміщенні Львівської мерії, на площі Ринок, 1.

За цей тендер змагалось 5 компаній, і в результаті перемогла фірма з найдорожчою пропозицією. В.о. директора ЛКП “Ратуша-сервіс” Ірина Тихоліз у коментарі ЗМІ такий результат тендеру пояснила “проблемами з документами” в учасників, які пропонували дешевші пропозиції.

“Завершення робіт та запуск душової кімнати плануємо вже на кінець червня. Вона буде на першому поверсі і робимо її для працівників міської ради, вхід буде лише по картках. Зараз дуже багато наших працівників переходять на велосипеди, поки облаштовуємо одну чоловічу та одну жіночу кабінки з різними входами”, – зазначила Тихоліз.

Коментарі

Позначки: , , , , ,