Дмитра Гордона звинуватили у відбілюванні сепаратистів

Новини 13 Травня, 2020 680
Ахтем Чийгоз

Ахтем Чийгоз

Інтерв’ю з Наталією Поклонською – це відбілювання сепаратистів і проросійських колаборантів, неприпустиме в Україні. Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Ахтем Чийгоз в інтерв’ю журналістам, пише Четверта студія.

«Те, що дозволив собі «журналіст» в лапках – це виходить за межі. Тому що він своїми посилами спробував представити образ злочинця достатньо привабливим для громадян. Я вважаю, що це підло і не менш злочинна його діяльність, ніж самої Поклонської», – зазначив депутат.

«Це дуже сильно обурило наших співвітчизників у Криму. Тому злочинниця, що брала участь у викраденні людей з їх подальшим вбивством, у сотнях незаконних кримінальних справ, у становленні незаконних структур на окупованій території… Я можу досить детально розповідати про низку епізодів, пов’язаних із Поклонською. Але найбільше обурило те, що тут в Україні людина, яка представляється журналістом, насправді стала у моїх очах співучасником цих злочинів», – наголосив він.

Депутат підкреслив, що подібні проекти мають миттєво принятись, і мають бути відкриті кримінальні провадження щодо таких фактів.

Коментарі

Позначки: ,