Для Зеленського стало нормою порушення законів, – нардеп

Новини 24 Червня, 2020 1 456
Ростислав Павленко. Фото:"ЄС".

Ростислав Павленко. Фото:"ЄС".

У Зеленського вже стало нормою порушувати і власні обіцянки, і закони України – хоча під час виборів він обіцяв піти з посади глави держави у разі порушення закону. Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Ростислав Павленко в ефірі телеканалу «Прямий», пише Четверта студія.

Ростислав Павленко нагадав, що в місті Києві фактично карантин був великою мірою зірваний через випадок з рестораном «Велюр», який за інформацією ЗМІ належить депутату від «Слуги народу» Миколі Тищенку, де таємно проводилися зустрічі депутатів та політиків. Все це відбувалося в той час, як всі інші заклади, кафе і ресторани вимушені були не працювати через карантин.

Він зазначив, що тоді було єдине питання у людей до «Слуг»: «Якщо вони можуть так, то чому вони обмежують нас?».

Депутат підкреслив, що таке зневажливе ставлення до українців не залишиться непоміченим.

«Це, до речі, набагато більше шкодить підтримці, рейтингам, довірі й іншому, ніж критика опозиції, об’єктивні цифри і все інше. Тому що люди просто бачать, що говориться одне, а робиться інше», – зазначив Ростислав Павленко.

Депутат також зауважив, що під час виборчої кампанії минулого року було багато брехні і було багато обіцянок.

«Люди подумали, що раз ці так обіцяють, то вони ж, мабуть, будуть інакшими, ніж ті всі «старі». Величезний запит на «нові обличчя» призвів до того, що ті всі «нові обличчя» виявилися дуже часто гіршими, ніж «старі». І демонструють це кожного разу», – підкреслив він.

За словами Ростислава Павленка, такі випадки вже стали звичними у поведінці депутатів Зеленського і для нього самого також.

«Раз – «Велюр». Два – Хмельницький. Три – Дніпро. Я впевнений, що буде і чотири, і п’ять, і шість…», – сказав він.

При цьому представник «Європейської Солідарності» підкреслив, що ні сам Зеленський, ні його соратники не вважають такі дії недопустимими і поводяться так, ніби це норма.

«Колись Володимир Зеленський, ідучи в президенти, сказав, що якщо він порушить закон, то він уже не буде на посаді. Порушення карантину – це адміністративна відповідальність», – зауважив він.

Коментарі

Позначки: , , ,