Для української нації принципово важливо, аби двері НАТО і двері ЄС були вікриті

Новини 26 Вересня, 2019 74
Петро Порошенко. Фото: Прямий.

Петро Порошенко. Фото: Прямий.

Майбутнє Європейського Союзу не можливе без України, і сильним Євросоюз буде лише тоді, коли він об’єднаємо потенціали з української державою.

Про це в інтерв’ю журналістам сказав п’ятий президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко під час візиту до Польщі, передає прес-служба партії, пише Прямий.

Порошенко підкреслив , що для української нації принципово важливо, аби двері НАТО і двері ЄС були відкритими для України.

Політик акцентував, що сьогодні в Україні йде війна і битва за захист європейських цінностей, а головні європесимісти знаходяться в Кремлі, в Москві.

“Вони атакують європейські цінності. І намагаються підмінити це грошима. Вони не розуміють відмінність між цінностями і грошима”, – зауважив ліде “ЄС”.

“Звичайно, Європі важливо захистити ці цінності через протидію фейковим новинам, через протидію елементам гібридної війни і Кремля, коли поширюється формація, аби підірвати довіру і віру в майбутнє ЄС”, – додав Порошенко.

Він додав, що незважаючи не те, що ЄС перед кожними виборами передрікають проблеми, що переможуть радикали, популісти, ті, хто зруйнує міцність та єдність ЄС, кожен раз відповідальні європейські виборці спростовують цю позицію.

“Я кажу, як і казав 5 років тому: нам потрібно від Європи єдність і солідарність з Україною. І сьогодні ЄС продовжує це демонструвати”, – підсумував п’ятий президент України.

Коментарі

Позначки: , , ,