Десятки мешканців Львова вимагають у влади розчистити дороги від снігу (ФОТО)

Новини 08 Лютого, 2021 4 881
Десятки мешканів Львова вимагають у влади розчистити дороги від снігу. Фото: Зіновій Гузар.

Десятки мешканів Львова вимагають у влади розчистити дороги від снігу. Фото: Зіновій Гузар.

За січень сімом заступникам Садового нараховано 592 865 грн зарплати

Львів від самого ранку скували затори через нерозчищені від снігу вулиці.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив громадський діяч Зіновій Гузар, пише “Четверта студія”.

За його словами, двірники не розчистили місто від снігу.

“У Львові є мер, чи може вмер? Львів 8 година ранку все завалено снігом, жодного двірника в центрі, жодної одиниці снігоприбиральної техніки, єдиний розчищений шматок під церквою св. Андрія (м.Бернардинів), йде служба співають “Вічная пам’ять”. На Франка стоїть “колєйка” трамваїв, перед поворотом на Сихів водій першого трамваю колупається ломом в колії, безуспішно… Жодної одиниці снігоприбиральної техніки до самого Сихова, всюди страшні затори”, – пише Гузар.

Він також додає, що і об 11 годині ранку дороги та тротуари почали відгортати львів’яни.

“Львів 11 ранку: де-не-де появились двірники з лопатами, і де-не-де появились шматочки розчищеного тротуару. Тротуари розчистили самі мешканці будинку. Жодної техніки так і не побачив, лиш жовті автографи на снігу… і затори”, – наголошує Зіновій Гузар.

Громадський діяч також розповів, що у спільноті “Гаряча лінія міста Львова” містяни масово скаржаться на неприбрані дороги.

“Народ кричить гвалт на сторінці “Гаряча лінія міста Львова”: Софія Матіяшик розповідає, що поблизу “Шувару” машини просто грузнуть на дорозі. Юрій Порохобот  наголошує, що перехрестя вулиць Стрийська-Наукова і аж до Автовокзалу – не розчищене від снігу. Юрій Садовий просить відгорнути сніг на вулиці Богдана Хмельницького. Ольга Колос розповіла, що вулиця Привокзальна також не розчищені, і додає, що ні сьогодні, ні вчора техніка дорогу не розчищала. Молоді матусі у спільноті розповідають, що через снігопад через парк “Горіховий гай” важко добиратись до дитячого садочка №37. Наталія Гожельна наголосила, що у мікрорайоні Нового Львова комунальники не прибирали дороги і близько 10:00″, – повідомляє Гузар.

Він також додає, що заступники міського голови Львова Андрія Садового “прикалуються”, бо самотужки взялись розчищати від снігу вулицю Федорова.

Нагадаємо, у Садового закликали депутатів та мешканців міста розгорнути сніг у Львові.

Коментарі

Позначки: , ,