Держмитслужба підписала угоду на виконання робіт з проектування та будівництва у пункті пропуску «Краківець»

Новини 10 Липня, 2020 620

Пункт пропуску "Краковець". Фото: Вікіпедія

10 липня в.о. Голови Держмитслужби Ігор Муратов та уповноважена особа польської компанії «IDS-BUD» S.A. Віталій Гурбо підписали додаткову угоду на виконання робіт з проєктування та будівництва в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краківець». Додаткова угода підписана у рамках Договору між Україною та Польщею про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги. Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби України, пише Четверта студія.

На пункті пропуску «Краківець» планується будівництво ділянки для легкового автотранспорту та автобусів з метою розмежування пасажирського та вантажного руху, а також відновлення існуючої інфраструктури пункту пропуску. Вартість робіт складає €6.9 млн.

Нагадуємо, що 25 червня в.о. Голови Держмитслужби Ігор Муратов та уповноважена особа польської компанії «UNIBEP S.A.» Олег Петровський підписали додаткову угоду на реконструкцію пункту пропуску для автомобільного сполучення «Шегині».

Для довідки: За Договором про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги, Польща фінансує підтримку розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску на українсько-польському кордоні. Проекти, на які виділятися кошти, погоджуються обома сторонами. Розмір кредиту не перевищує €100 млн, зокрема €25 млн йдуть на розбудову пунктів пропуску.

Додаткова Угода набирає чинності через 15 днів з дати надсилання письмового підтвердження Міністерства фінансів Республіки Польща Міністерству фінансів України.

Коментарі

Позначки: , ,