Держава Зеленського заохочує злочин і зраду, – Княжицький

Новини 29 Грудня, 2019 712
Микола Княжицький. Фото: Прямий.

Микола Княжицький. Фото: Прямий.

Звільнення беркутівців для обміну на вимогу Росії – це заохочення наступних злочинів проти українців. Так прокоментував дії влади, прокуратури і суддів народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Микола Княжицький на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Видача вбивць Майдану – злочин. І ось чому. У нас часто посилаються на прецедент Гілада Шаліта – ізраїльського солдата, якого викрали терористи. На нього обміняли 1027 ув’язнених. Ці ув’язнені – як правило теж терористи з палестинських організацій. Вони усі були засуджені судом. Механізм звільнення був наступним: їх помилував президент Ізраїлю, але в акті вказав, що насправді ні народ, ні він не прощають їх», – нагадав Княжицький деталі ізраїльської історії.

«У нас є незаконні листи прокуратури і незаконна бездіяльність судів при політичній безвідповідальності президента. Ніхто нікого не засуджує, усі прощають злочинців. Ці злочинці є такими самими українцями, а не росіянами. Держава Зеленського просто заохочує злочин і зраду. Похвально, що дбають про українських заручників, жахливо, що прикриваються ними для заохочення злочинів проти українців», – наголосив Микола Княжицький.

Коментарі

Позначки: ,