Держава має віддячувати вчителям не обіцянками, – Синютка

Новини 04 Жовтня, 2020 662

Фото: ФБ/Олег Синютка

Держава повинна належно оцінити працю вчителів, – нардеп

Не обіцянками про 4 тисячі доларів, а реальною гідною зарплатою держава має віддячити освітянам за працю.

Як пише «Четверта студія», про це написав на своїй сторінці у ФБ народний депутат України від партії «Європейська Солідарність» Олег Синютка.

«Головне – це виховати дитину, як особистість», – казав Андрей Шептицький.  Вчитель не лише дає знання, кожен педагог – авторитетна особистість, яка впливає на формування нового покоління. Багато часу діти проводять саме з вчителями і під впливом освітян дитина формує власний погляд на світ, вчиться комунікувати, розвиває мислення», – зазначив Синютка.

Він наголосив що, «саме через розуміння важливої місії педагогів треба продовжувати реформування української освіти, щоб підвищувати статус вчителя в суспільстві.  Бо справжня реформа – це перш за все зміна способу мислення, розуміння мети, визначення пріоритетів, впровадження якісних змін».

Як відмітив Олег Синютка, «держава повинна належно оцінити працю вчителів».

«Не обіцянками 4 тисяч доларів зарплати, не одноразовими нагородами, преміями, а стабільністю, реальною гідною зарплатою, соціальним захистом, створенням комфортних умов роботи», – зазначає народний депутат.

Олег Синютка також написав, що «до речі, моя дружина Наталя теж викладач, вона навчає студентів, тому день освітянина ми святкуємо цілою родиною. Ми вдячні вчителям за науку, дякуємо педагогам, які навчають наших дітей, дякуємо тим, хто відчуває поклик бути вчителем.  Ми довіряємо вам, шануємо і підтримуємо вас. Вітаємо з професійним святом, зичимо щастя у ваших родинах і міцного здоров’я!».

Не обіцянками про 4 тисячі доларів, а реальною гідною зарплатою держава має віддячити освітянам за працю !«Головне -…

Опубліковано Олег Синютка Неділя, 4 жовтня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , , , ,