Депутати виділили Садовому два мільйони на ефемерне радіо

Новини 15 Серпня, 2023 102

Львівському радіо виділили ще два мільйони на невидимі хвилі

Комісія культури міськради погодила виділення 2 мільйони гривень для ЛКП “Львівське радіо” для розвитку підприємства.

Сьогодні, 15 серпня, на своєму засіданні постійна комісія культури, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків Львівської міської ради погодила виділити ЛКП “Львівське радіо” 2 млн грн як внесок у статутний капітал підприємства, а також додатково профінансувати виплати зарплат для працівників.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Варіанти.

Всі кошти виділять з міського бюджету Львова.

Рішення комісія Львівської міськради прийняла на основі звернень ЛКП “Львівське радіо”:

– від 27 липня цього року про виділення додаткового фінансування для покриття зарплатного фонду та розвитку підприємства;

– від 9 серпня цього року про погодження розпису використання коштів, виділення з бюджету розвитку у 2023 році, як внесок у статутний капітал ЛКП “Львівське радіо” на суму 2 000 0000 грн.

Зазначимо, у грудні 2022 року депутати Львівської міської ради затвердили програму організації підтримки та реалізації стратегічних ініціатив і проєктів ЛКП “Львівське радіо”, що передбачає створення аудіо- та відеоподкастів, інтерактивного музею “Львівського радіо”, забезпечення діяльності простору “РадіоГараж”, створення “Студії звуку” та інших проєктів.

Нагадаємо, у березні 2018 року львівські депутати створили ЛКП “Львівське радіо” та виділили йому 2 млн грн. А у листопаді 2019 року депутати збільшили статутний капітал підприємства на 10 300 000 грн, відтак він склав 12 400 000 грн.

Основними напрямами діяльності “Львівського радіо” є: створення та організація роботи Львівського молодіжного медіацентру, створення та організація роботи Львівського медіахабу, розробка концепції та організація роботи Музею Львівського радіо.

Коментарі

Позначки: ,