Депутати відмовились укрупнювати навчальні заклади у Стебнику

Новини 15 Вересня, 2022 211
Михайло Задорожний. Фото відкриті джерела.

Михайло Задорожний. Фото відкриті джерела.

15 вересня відбулась сесія Дрогобицької міської ради. Серед багатьох питань, які викликали найбільші дискусії в сесійній залі та при “розминці”- це питання щодо перейменувань вулиць в населених пунктах та стратегія розвитку освіти на території Дрогобицької міської територіальної громади у м.Стебнику.

Про це повідомив депутат Михайло Задорожний, пише Четверта студія.

На сайті міської ради оприлюднено звернення жителів окремих населених пунктів щодо не перейменування вулиць у зв”язку з проблемами, які виникнуть при переоформленні документів тощо.

“Як член комісії з перейменування та дерусифікації запевняю, що жодних перепон та фінансових видатків для жителів це не принесе. Дане питання буде доопрацьовано на нашій комісії та винесено на розгляд наступної сесії.

Що стосується стратегії освіти, метою якої є створення до 01.09.2023 року на базі чотирьох ЗЗСО (шкіл) м.Стебника єдиного Стебницького ліцею підтримано не було.

Питання стратегії потрібно вивчати, як з освітньої так і фінансової сторони і шукати компроміс, час ще є”, – повідомив Михайло Задорожний.

Нагадаємо, нардеп Михайло Цимбалюк надіслав жорсткого листа меру Дрогобича Кучмі щодо створення єдиного Стебницького ліцею.

Коментарі

Позначки: , , , ,