Депутати скерували 18 млн грн на розгортання резервних ліжок у лікарнях Львова

Новини 11 Березня, 2021 108

пандемія коронавірусу - ілюстраційне фотоpixabay.com /CCO public/ fernando zhiminaicela

На пленарному засіданні Львівської міської ради депутати підтримали  внесення змін до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік.

Про це інформує депутатський портал Львівської міської ради, пише Четверта студія.

За інформацією заступниці директора департаменту фінансів Львівської міської ради Лілії Римар, збільшено нерозподілені видатки бюджету розвитку на 1 млрд 210 млн грн. Зокрема, на 90 млн грн за рахунок збільшення надходжень від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що перебувають у державній або комунальній власності. До бюджету розвитку спрямований вільний залишок, що склався шляхом передачі у бюджет розвитку коштів із загального фонду 42, 6 млн грн та залишок коштів спеціального фонду 317, 6 млн грн. Також депутати збільшили  нерозподілені ваидатки бюджету розвитку на 760 млн грн за рахунок середньострокових зобов’язань.

Депутати збільшили видатки департаменту поводження з відходами на 40 млн грн для забезпечення збору та вивезення сміття і відходів за рахунок зменшення видатків на виконання програм, затверджених міською радою.

Голова комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради Наталія Шелестак повідомила, що із нерозподілених видатків 18 млн грн буде скеровано на термінову потребу – перекинути на облаштування резервних ліжок для лікування хворих на COVID-19.

Коментарі

Позначки: , ,