Депутати Львівської облради звітують про роботу

Новини 23 Січня, 2023 121

Депутати Львівської облради звітують про роботу.

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення фракції ЄС у ЛОР.

“24 лютого 2022 року життя нашої країни змінилося безповоротно. Ми об’єдналися і з неймовірною силою та хоробрістю розпочали боротьбу з ворогом, яка триває до нині. Цей рік поставив перед нами нові виклики…

 Фронт

Степан Буняк боронить нашу країну у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Євген Швед та Олександр Ганущин вступили до лав 103 Бригади Сил ТрО та несуть службу на східних теренах нашої держави.

Медицина
Ворог безупинно продовжує ракетний терор цивільного населення. Відтак під час засідань постійної комісії з питань охорони здоров’я та материнства голова фракції Олег Дуда ініціював облаштування операційних в бомбосховищах обласних багатопрофільних медичних закладів. Також з перших днів війни Олег Дуда організував #Медичний_вишкіл для цивільного населення, який пройшли понад 10 тис цивільних.

Декомунізація та український культурний простір

Святослав Шеремета, як очільник постійної комісії з питань культури, інформаційної політики та промоції виніс на розгляд сесії проєкт рішення «Про завершення декомунізації та деколонізації на території Львівської області», який підтримав депутатський корпус Львівської обласної ради. Також за ініціативи комісії, вдалося напрацювати Комплексну програму утвердження української мови на 2023-2026 роки.

Загалом фракцією напрацьовано та озвучено 11 звернень, заяв та запитів.

Впродовж року усі депутати фракції працювали у постійних депутатських комісіях Львівської обласної ради. Зокрема кожен з них долучився до напрацювання проєкту «Стратегія адаптації базових галузей Львівщини до умов воєнного стану та в післявоєнний період».

Коментарі

Позначки: ,