Депутати Львівської облради засудили будь-які дії щодо співпраці з агресором (ВІДЕО)

Новини 12 Березня, 2020 308

На брифінгу Медведчук подякував росіянам/Фото: Укрінформ

Депутати Львівської обласної ради сьогодні, 12 березня, ухвалили  заяву «Щодо неприпустимості переговорів представниками законодавчої і виконавчої влади Російської Федерації».

Як пише «Четверта студія», про це повідомила на своїй сторінці у ФБ депутат Львівської обласної ради Катерина Кеньо.

У тексті заяви депутати наголошують на тому, що «засуджуємо зустріч народних депутатів від фракції «Опозиційна платформа – за життя» із представниками Державної думи та президентом Російської Федерації 10 березня 2020 року».

«Розцінюємо такі неофіційні перемовини з керівництвом Кремля, як пряму загро територіальній цілісності та інформаційній безпеці держави, як перехід на бік ворога в умовах воєнного стану. Закликаємо усіх українців засудити такі анти державницькі політичні дії представників  «Опозиційна платформа – За життя», щоб продемонструвати нашу єдність та рішучість у боротьбі за Україну», –  зазначається у тексті заяви депутатів Львівської обласної ради.

Опубліковано Катериною Кеньо Четвер, 12 березня 2020 р.

Як повідомлялося, 10 березня делегація Опозиційної платформи – За життя” в складі Віктора Медведчука, Вадима Рабиновича, Тараса Козака, Олександра Колтуновича, Рената Кузьміна і Тетяни Плачкової провели зустріч зі “своїми російськими колегами – депутатами Держдуми РФ. Співголова партії ОПЗЖ Вадим Рабинович назвав цей візит до Москви і чергову зустріч “кумів” – президента РФ Володимира Путіна та Віктора Медведчука та переговори з депутатами Держдуми “встановленням миру”.

З боку Росії в переговорах взяли участь також голова комітету з питань СНД, євразійської інтеграції і зв’язків зі співвітчизниками Леонід Калашников, член комітету Держдуми з інформаційної політики Вадим Дєньгін і інші.

Прес-служба Кремля повідомила, що в ході зустрічі, зокрема, обговорювалася ідея створення міжпарламентського виміру “нормандського формату”- ініціатива Медведчука і Ко, гаряче підтримувана Путіним. Попри всю абсурдність будь-яких представницьких візитів до агресора та “позадержавних” домовленностей з ним, досі ніхто в Україні не дав належну оцінку цим провокативним діям місцевих проросійських обранців.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,