Депутати Львівської облради прийняли заяву про вдячність за підтримку України

Новини 14 Червня, 2022 41

Львівська облрада розпочала сесійне засідання з хвилини мовчання

висловили вдячність за підтримку України міжнародним організаціям, благодійним фондам, урядам, бізнесу, волонтерам та громадянам кожної з держав, яка надає всебічну допомогу у боротьбі за демократичні цінності та територіальну цілісність нашої держави

Депутати Львівської обласної ради під час сесійного засідання 14 червня прийняли заяву про вдячність за підтримку України. 

Про це пише Четверта студія.

Заявою депутати проінформували громадськість та органи влади про ставлення обласної ради до актуальних політичних питань, нагальних суспільних проблем.

Зокрема й від імені громади Львівщини висловили вдячність за підтримку України міжнародним організаціям, благодійним фондам, урядам, бізнесу, волонтерам та громадянам кожної з держав, яка надає всебічну допомогу у боротьбі за демократичні цінності та територіальну цілісність нашої держави.

«24 лютого 2022 року, після 8 років війни, анексії Криму та окупації частини Донецької та Луганської областей, росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну. Три з половиною місяці українці героїчно стримують російського агресора й захищають свою країну та майбутнє всієї Європи. Україна платить неймовірно високу ціну за любов до свободи та свою вірність європейським демократичним ідеалам.

За оцінками ООН, Європа в новітні часи не переживала таких масштабних гуманітарних катастроф як та, що зараз розгортається в Україні. Наш спротив, попри всі втрати і страждання, триває і на фронті, і в тилу. Ми віримо у перемогу добра над злом і своїми справами щодня наближаємо цей день.

Втім війна в Україні стала викликом не лише для нашої держави. Сотні країн у всьому світі знайшли в собі мужність до опору путінській росії, і їхня кількість зростає щодня.

Ми відчуваємо підтримку кожної країни у міжнародній політиці, в сердечній доброті та турботі про українських біженців, у щирій та безкорисливій гуманітарній підтримці українців, а також наших захисників.

Від імені громади Львівщини та усіх українців щиро дякуємо за допомогу усім міжнародним організаціям, благодійним фондам, урядам, бізнесу, волонтерам та громадянам кожної з держав, яка підтримала Україну у боротьбі за демократичні цінності та територіальну цілісність.

Окремо дякуємо кожній країні, яка надає Україні військову підтримку у вигляді озброєння, засобів захисту, інструктажів та навчань наших військових.

Ми віримо у Збройні сили України та переконані, що вони зупинять московську навалу. Ми усі разом переможемо і спільно будемо будувати вільне, демократичне, мирне та безпечне світове співтовариство», – йдеться у заяві.

Коментарі

Позначки: