Депутати Львівської обласної ради прийшли до військкомату

Новини 05 Липня, 2023 86

Депутати Львівської обласної ради прийшли до військкомату

Сьогодні, 5 липня, депутати Львівської обласної ради, яким напередодні вручили повістки, прийшли до військкомату. На місці побували журналісти Суспільного, пише Четверта студія.

Серед тих, хто 5 липня, прийшов до Личаківсько-Залізничного ОРТЦК та СП — заступник голови Львівської облради Юрій Холод.

“Маю весь пакет документів, повістка, фотографія, паспорт, ідентифікаційний, все, що потрібно. Сьогодні ми прибули сюди, бачу своїх колег-депутатів. Хочу сказати всім колегам-депутатам в Україні, що цього не варто боятися. У когось є бронювання, у когось немає, але ми зобов’язані виконати свій обов’язок”, — каже Юрій Холод.

Скільки депутатів Львівської облради прийшло до військкомату наразі не відомо.

“Вчора у Львівська обласна рада нам всім видали повістки. Сьогодні частина депутатів прийшли у військкомат – ті, кому призначили на нині.
Наразі звірили всі документи. Працюю далі”, – повідомив Юрій Холод у Фейсбуці.

Напередодні, 4 липня, перед засіданням Львівської облради 34 депутати-чоловіки отримали повістки. За словами заступника голови Львівської облради Юрія Холода, Львівська облрада співпрацює з ТЦК.

Інформацію про те, що депутатам Львівської обласної ради вручили повістки перед засіданням 4 липня у коментарі Суспільному підтвердила начальниця пресслужби Львівського ТЦК та СП, капітан Марія Левко.

За її словами, повістки вручили в межах мобілізаційних заходів, які тривають в Україні. Воєнний стан в Україні триває до 18 серпня.

13 депутатів Львівської обласної ради служать від початку повномасштабного вторгнення.

Коментарі

Позначки: ,