Депутати Львівської обласної ради написали Зеленському відкритого листа

Новини 17 Березня, 2020 834

Звіт голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина ,фото 4studio

Керівники фракцій Львівської обласної ради оприлюднили відкритий лист Володимиру Зеленському щодо відкликання підписів Андрія Єрмака і Леоніда Кучми під документом про створення Консультативної ради.

Про це інформує прес-служба обласної ради, пише Четверта студія.

Львівська обласна рада на своєму пленарному засіданні 12 березня 2020 року ухвалила заяву щодо помилок в оборонній та зовнішній політиці Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних сил України.

У тексті заяви зокрема, йдеться про те, що «останнім часом стало відомо про спробу організувати «прямі перемовини» між офіційною державною владою України і терористами, які «представляють» окупаційні адміністрації частин Донецької і Луганської областей. Вважаємо, що Президент України повинен покласти рішучий край таким спробам, попередивши прояви державної зради окремими службовцями Офісу Президента України».

Відтак до позиції, викладеній у заяві обласної ради щодо помилок в оборонній та зовнішній політиці Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних сил України, голови фракцій, уповноважені депутатських груп та керівництво Львівської обласної ради звертаються листом на адресу Володимира Зеленського:

«…Ми, голови фракцій та керівництво Львівської обласної ради вимагаємо від Президента України публічно відмежуватись від подібної ініціативи та відкликати підписи керівника свого Офісу Андрія Єрмака та представника України в ТКГ Леоніда Кучми під документом про ініціативу щодо створення Консультативної Ради.
… Ми, голови фракцій, уповноважені депутатських груп та керівництво Львівської обласної ради вважаємо рішення про відкриття КПВВ у м. Щасті помилковим та передчасним, і таким, для якого не створено відповідних безпекових умов…», – йдеться у листі.

 

Коментарі

Позначки: ,