Депутати Львівської міськради у четвер зберуться на сесію

Новини 18 Грудня, 2021 341

У сесійній залі Львівської міськради нарешті завершився ремонт, фото Христина Процак

Депутати розглянуть 197 питань порядку денного

Депутати Львівської міськради у четвер зберуться на сесію.

Як пише Четверта студія, проект порядку денного у Фейсбуці оприлюднив депутат Ігор Зінкевич.

Депутати розглянуть 197 питань порядку денного.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ
пленарного засідання 7-ї сесії
Львівської міської ради 8-го скликання
23.12.2021
1. Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2022 рік.
​​​​​​​​​Ірина КУЛИНИЧ
2. Про внесення змін до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік.
​​​​​​​​​Олег ІЩУК
3. Про звільнення у 2022 році львівських комунальних підприємств та структурних підрозділів Львівської міської ради від сплати земельного податку.
4. Про звільнення у 2022 році засуджених, що відбувають покарання у виправних закладах на території м. Львова, від сплати державного мита, яке справляється за видачу певних видів документів.
5. Про звільнення у 2022 році від сплати земельного податку підприємств військово-промислового комплексу, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави.
6. Про звільнення у 2022 році від сплати орендної плати за землю релігійних громад, благодійних організацій, навчальних закладів.
7. Про внесення змін до ухвали міської ради від 22.02.2007 № 567 “Про встановлення нормативів та затвердження Порядку відрахування господарськими організаціями, що належать до комунальної власності м.Львова, частки прибутку до загального фонду місцевого бюджету“.
8. Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.12.2016 № 1356 “Про затвердження Програми здійснення Львівською міською радою внесків до статутних капіталів комунальних підприємств, установ та організацій у 2017 – 2021 роках“.
9. Про внесення змін до ухвали міської ради від 22.04.2021 № 524 “Про затвердження переліку підприємств, яким надається право на коригування орендної плати за землю в рамках Програми сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2021 роки”.
​​​​​​​​​Ірина КУЛИНИЧ
10. Інформація про результати діяльності Галицької окружної прокуратури міста Львова.​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​Ігор ОЛЬШАНЕЦЬКИЙ
11. Інформація про результати діяльності Франківської окружної прокуратура міста Львова.​​​​​​​​​​​​​​​​​​Сергій ЯНЧИШИН
12. Про списання з балансу установ охорони здоров’я основних засобів, які непридатні для подальшого використання.
​​​​​​​​​Леся КОБЕЦЬКА
13. Про створення комунальної установи “Малий груповий будинок “Спільнота – Рідні”.
​​​​​​​​​Ростислав ТИМКІВ
14. Про затвердження Положення про радників секретаря ради.
​​​​​​​​​Марта РУДНИЦЬКА
15. Про внесення змін до ухвали міської ради від 24.12.2020 № 4 “Про затвердження Регламенту Львівської міської ради 8-го скликання“.
16. Про надання згоди на прийняття у власність Львівської міської територіальної громади військового містечка № 7 на вул. Городоцькій, 40 – вул. Т. Шевченка, 1 – вул. Т. Шевченка, 3 – вул. Т.Шевченка, 5.
17. Про скасування рішення 24-ї сесії Винниківської міської ради від 09.10.2020 № 3030.
18. Про зміну засновника та перейменування комунального підприємства.
​​​​​​​​​Гелена ПАЙОНКЕВИЧ
19. Про затвердження Міської комплексної програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території Львівської міської територіальної громади “Безпечне місто Львів“ на 2022-2026 роки.
​​​​​​​​​Олег ЗАБАРИЛО
20. Про затвердження передавального акта Винниківської міської ради.
21. Про затвердження передавального акта виконавчого комітету Винниківської міської ради.
22. Про утворення старостинських округів на території Львівської міської територіальної громади.
​​​​​​​​​Юрій ЛУКАШЕВСЬКИЙ
23. Про затвердження Програми з організації та проведення Міжнародних змагань зі стрибків у висоту “Меморіал О. Дем’янюка”.
24. Про затвердження Програми розвитку Львівського комунального закладу “Клуб ігрових видів спорту“ на 2022-2025 роки.
​​​​​​​​​Антон НІКУЛІН
25. Про прийняття у власність Львівської міської територіальної громади зовнішніх теплових мереж на вул. Зеленій, 151.
​​​​​​​​​Олександр ОДИНЕЦЬ
26. Інформація про роботу управління транспорту департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради.
​​​​​​​​​Орест ОЛЕСЬКІВ
27. Про молодіжну раду при Львівській міській раді.
​​​​​​​​​Петро АДАМИК
​​​​​​​​​Любомир МЕЛЬНИЧУК
​​​​​​​​​Віталій ТРОЦЬ
​​​​​​​​​Вікторія ДОВЖИК
​​​​​​​​​Юрій МАРТИНЮК
​​​​​​​​​Олександр НИКОЛЯК
28. Про розгляд електронної петиції “Відновлення очної форми навчання в освітніх закладах під час червоної зони за умови 100 % вакцинації колективів освітніх закладів“.
​​​​​​​​Анна КОСАРЄВА
​​​​​​​​Леся ВАСЮТА
29. Про розгляд електронної петиції “Виділити ділянку для занять автоспортом”.
​​​​​​​​​Андрій КУЛИК
​​​​​​​​​Антон НІКУЛІН
30. Про розгляд місцевої ініціативи “Про створення громадського простору “Наш Сільмаш“ на перехресті вулиць Сулими і Народної“.
​​​​​​​​​Марія ВАГІЛА
​​​​​​​​​Гелена ПАЙОНКЕВИЧ
31. Про особливі умови оренди нежитлових приміщень на пл. Є.Маланюка, 6.
32. Про визнання приміщень допоміжними.
33. Про припинення комунальної власності на приміщення, визнані як допоміжні.
34. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на вул. Зеленій, 9.
35. Про включення до Переліку другого типу нежитлових приміщень на вул. Героїв Майдану, 5-ц.
36. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на вул. Стрийській, 104.
37. Про виключення з Переліку першого типу частин нежитлових приміщень на вул. Є. Озаркевича, 2 та на вул. Русових, 4.
38. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлового приміщення на вул. Хімічній, 49-а.
39. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на вул. Хуторівці, 24.
40. Про включення до Переліку другого типу та надання в оренду нежитлових приміщень на вул. М. Хвильового, 14-а, на вул. Галицькій, 12 у м. Винники та на вул. Т. Шевченка, 374.
41. Про додаткові умови оренди нежитлових приміщень на вул. І.Мечникова, 17, вул. Кульпарківській, 36/42 та вул. І. Котляревського, 57/61.
42. Про внесення змін до ухвали міської ради від 04.02.2021 № 74 “Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Львівської міської територіальної громади, які підлягають приватизації у 2021 році способом аукціону“.
​​​​​​​​​Інна СВИСТУН
43. Про затвердження детального плану території промзони “Сигнівка“ у районі вул. Данила Апостола, вул. Північної, вул. Конюшинної.
44. Про затвердження детального плану території, обмеженої вул. М.Вороного, вул. С. Руданського, вул. Ф. Ліста, вул. М. Коперника, пл. А.Міцкевича, просп. Т. Шевченка.
45. Про надання дозволу на розроблення проекту внесення змін до затвердженої містобудівної документації “План зонування території м.Львова (зонінг). Том 1. Частина 3. Зонування Личаківського району“ (у районі вул. Медової Печери).
46. Про розроблення детального плану території у районі вул. Медової Печери.
47. Про розроблення детального плану території у районі вул. І. Франка, вул. Уласа Самчука.
48. Про розроблення детального плану території у районі вул. Винниківської, проектованої вулиці у с. Лисиничі.
49. Про внесення змін до детального плану території на земельну ділянку орієнтовною площею 1,20 га, яка розташована за межами населеного пункту м. Львова на території Львівської міської ради та межує з м. Винники (зміна 1).
50. Про оновлення містобудівної документації “План зонування території міста Львова (Зонінг). Том 1. Частина 1. Базове зонування. Загальна пояснювальна записка“.
51. Про внесення змін до детального плану території району забудови, обмеженої просп. Червоної Калини, вул. Угорською, вул. Тернопільською, вул. Луганською (у тому числі території колишнього ДВО “Полярон“ на вул. Угорській та ЗАТ “Львівторгбуд“ на вул. Тернопільській)“ (зміна 3).
52. Про внесення змін до детального плану території у районі вулиці проектованої, вул. Зеленої, вул. В. Навроцького, просп. Червоної Калини (зміна 4).
53. Про внесення змін до детального плану території у районі вул. Трускавецької, вул. Наукової, вул. Академіка Я. Підстригача (зміна 1).
​​​​​​​​​Антон КОЛОМЄЙЦЕВ
54. Про затвердження викупної (договірної) ціни земельних ділянок (інших об’єктів нерухомого майна) плодоягідних та інших багаторічних насаджень, які перебувають у власності фізичних осіб, з метою будівництва вул. Ряшівської (проектованої) з транспортними розв’язками від вул. Кульпарківської до вул. Є. Патона.
55. Про продаж земельної ділянки на вул. В. Навроцького (біля будинку № 1-р) у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
56. Про продаж земельної ділянки на вул. Городоцькій, 355-а у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
57. Про продаж ПП “Азов-Галичина” земельної ділянки на вул. Т.Шевченка, 120.
58. Про продаж ТзОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл” земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 317-н.
59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у районі вул. І. Миколайчука – вул. Пилипа Орлика, надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки та погодження укладання договору міни земельної ділянки з метою покращення соціальної інфраструктури мешканців мікрорайону на вул. Малоголосківській.
60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Богданівській, біля будинку № 11 для продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у районі вул. Т. Шевченка, промзона “Рясне-2” (ділянка 2) для продажу у власність на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
62. Про затвердження ДП “Львівський державний завод “Лорта” проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Конюшинній, 24.
63. Про затвердження ПАТ “Львівське автотранспортне підприємство-14630“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Городницькій, 47.
64. Про затвердження ЛК АТП № 1 проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Грунтовій, 1-б.
65. Про затвердження Службі автомобільних доріг у Львівській області проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у с. Малі Підліски.
66. Про затвердження Службі автомобільних доріг у Львівській області проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у с. Малі Підліски.
67. Про затвердження Службі автомобільних доріг у Львівській області проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у с. Малі Підліски.
68. Про затвердження Службі автомобільних доріг у Львівській області проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у с. Малі Підліски.
69. Про затвердження Службі автомобільних доріг у Львівській області проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у с. Малі Підліски.
70. Про затвердження ПрАТ “Промбудприлад” технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Академіка А.Сахарова, 42.
71. Про затвердження управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. І. Миколайчука (ділянка 3) та надання земельної ділянки управлінню Служби безпеки України у Львівській області на вул. І.Миколайчука.
72. Про затвердження ТзОВ “Торгово будівельний альянс” проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зеленій, 407.
73. Про затвердження ОК “Дачний кооператив “Патріот-1” проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Замарстинівській.
74. Про затвердження ТзОВ “Житлово-будівельна компанія “Зигзаг-18“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зигзаг, 18.
75. Про затвердження ОСББ “ЖК Ювелірний” технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Академіка Я. Підстригача, 3.
76. Про затвердження гр. гр. Фуртаку С. Б. та Мосоріній Н. А. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. М.Врубеля, 42 – 42-а та надання ОСББ “Врубеля, 42” земельної ділянки на вул. М. Врубеля, 42 – 42-а.
77. Про затвердження ГБК “На Дж. Вашингтона 4А” технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Дж. Вашингтона, 4-а.
78. Про затвердження ОК “Садове товариство “Підголоско” проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок в урочищі Голоско.
79. Про затвердження ТзОВ “Лактос Україна“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) та надання земельної ділянки на вул. В. Навроцького, 33.
80. Про затвердження управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання ТзОВ “Санов” та ТзОВ “ЛьвівДевФакторі” земельних ділянок на вул. Городницькій, 49.
81. Про затвердження ТзОВ “Гранд-палац” проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. С.Бандери, 87.
82. Про затвердження гр. Устіновій Н. Ю. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Генерала Т.Чупринки, 96.
83. Про затвердження ТзОВ “Cімеко ріелті“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зеленій, 238.
84. Про затвердження ПП “Пасаж на Шпитальній“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Шпитальній, 9.
85. Про затвердження ТзОВ “Парк-Блюз“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Газовій, 28.
86. Про затвердження ОСББ “На Червоної Калини 1” технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на просп. Червоної Калини, 1.
87. Про затвердження ОСББ “Спокійна, 16″ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Спокійній, 16.
88. Про затвердження ОСББ “Шпитальна 25“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Шпитальній, 25. ​​​​
89. Про затвердження гаражно-будівельному кооперативу “Медик“ Франківської районної спілки автомобілістів м. Львова проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 95-а.
90. Про затвердження гр. Хімяку А. Р. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, надання земельної ділянки на просп. Червоної Калини, 18 та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на просп. Червоної Калини, 18.
91. Про затвердження гр. Ковалю П. П. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Б.Гнатевича, 1.
92. Про затвердження гр. Михалевичу Р. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Мучній, 12.
93. Про затвердження гр. Ільків Г. Я. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Сокільницькій, 74.
94. Про затвердження гр. Цану Р. М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Сокільницькій, 64.
95. Про затвердження гр. Яцейко А. І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Жовківській, 30.
96. Про затвердження гр. Лабі Ю. Ю. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Райдужній, 8-а.
97. Про затвердження гр. Демчук Л. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Ковельській, 109-а.
98. Про затвердження гр. Козачку Р. Ю. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Старознесенській, 97.
99. Про затвердження гр. Студзінській Я. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Доробок, 2.
100. Про затвердження гр. Гумецькій О. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Любінській, 173-б.
101. Про затвердження гр. Кульчицькій В. А. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Пасіки Галицькі, 5.
102. Про затвердження гр. Дацку Р. А. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Загірній, 54.
103. Про затвердження гр. Дацку В. А. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Загірній, 54.
104. Про затвердження ТзОВ “Генос” технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 288.
105. Про затвердження гр. Кравціву О. Р. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. О.Ольжича, 5.
106. Про затвердження гр. Конанець Є. М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Л. Гайовської, 62.
107. Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок у с. Великі Грибовичі, с. Збиранка, с. Лисиничі, с. Підбірці.
108. Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок в с. Рясне-Руське, смт. Рудне.
109. Про затвердження ТзОВ “Флаверс Хілл” та ТзОВ “Шольц-Транс” проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Квітовій, 10.
110. Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.01.2012 № 1163 “Про затвердження переліку та меж скверів Галицького району м. Львова”.
111. Про внесення змін до ухвали міської ради від 16.09.2021 № 1393 “Про затвердження земельної ділянки у 5-му Заозерному провулку для продажу на земельних торгах у формі аукціону″.
112. Про вилучення з користування ЛКП “Залізничнетеплоенерго“ земельних ділянок у м. Львові.
113. Про розірвання договору оренди землі від 04.09.2017 № С-4465.
114. Про продовження ПП “Кароль” терміну оренди земельної ділянки на вул. Винниці, 60-г.
115. Про продовження ФОП Шевченко М. Б. терміну оренди земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького – вул. В. Липинського.
116. Про продовження ФОП Балицькій М. І. терміну оренди земельної ділянки на вул. Невеликій, 10.
117. Про продовження ФОП Міщенко М. А. терміну оренди земельної ділянки на вул. Роксоляни, 24.
118. Про продовження ТзОВ “Юніко – істейт” терміну дії земельного сервітуту на земельну ділянку на вул. Угорській, 14.
119. Про відмову громадянам (членам обслуговуючого кооперативу “Садове товариство “Підголоско-ланове“) у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Голоско.
120. Про відмову гр. Стецьку Р. І. у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Купальській (біля будинку № 28).
121. Про відмову ОК “Кайзервальд” у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Харківській, 44.
122. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель території Львівської експериментальної кераміко-скульптурної фабрики на вул. Мучній, 32.
123. Про надання ЛКП “Рембуд“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Проектована І в ур. Збоїща.
124. Про надання ЛКП “Рембуд“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пилипа Орлика – вул. Проектованій VII в ур. Збоїща.
125. Про надання ЛКП “Агенція ресурсів Львівської міської ради“ дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. М. Драгоманова, 20, вул. Ю. Медведецького, 38, вул. К. Левицького, 77, вул. М. Лобачевського, 6.
126. Про надання ЛКП “Ратуша-сервіс“ дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Франка, 157.
127. Про розгляд питання надання гаражно-будівельному кооперативу “Антей” дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Майданній – проектованій вулиці.
128. Про надання ТзОВ “Платформа сім”, ПП “Львівська агенція художнього мистецтва” та гр. Дяківу О. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Залізничній, 7.
129. Про надання ТзОВ “Вестгруп капітал” дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І.Котляревського, 47.
130. Про надання ОСББ № 47 на вул. Котляревського у м. Львові “Ірис“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Котляревського, 47.
131. Про надання ОСББ “Слободівни, 5” дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М.Слободівни, 5.
132. Про надання ПрАТ “Львівський міський молочний завод“ дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рудненській, 8.
133. Про надання управлінню земельних ресурсів дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Шухевича, 3.
134. Про надання ТзОВ “КСФ Груп“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Угорській, 14.
135. Про надання ТзОВ “Галичанин” дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Угорській, 14.
136. Про надання ТзОВ “Резерв П Л Ю С” дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Героїв УПА, 11.
137. Про надання ТзОВ “ЮОН“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пасічній,133.
138. Про надання ТзОВ “Інвест-Регіон” земельної ділянки на вул. В. Липинського, 27.
139. Про надання КВПФ “Будекстра” дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вул. Кукурудзяній, 4.
140. Про надання ТзОВ “Молоток“ земельних ділянок на вул. Промисловій, 50/52.
141. Про надання ПрАТ “Львівметал“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. В. Навроцького, 1.
142. Про надання ТзДВ “Львівське спеціальне науково-реставраційне проектно-виробниче управління “Львів-реставрація“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Конюшинній, 2-б.
143. Про надання дозволу Львівському комунальному підприємству “Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг” на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Науковій у с. Рясне–Руське.
144. Про надання релігійній громаді УГКЦ парафії блаженної Йосафати Гордашевської у Шевченківському районі м. Львова дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на перетині вул. Промислової – вул. Волинської.
145. Про надання релігійній організації “Провінції Отців Василіян Найсвятішого Спасителя в Україні УГКЦ” дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Татарській, 16.
146. Про надання автогаражному кооперативу “Автолюбитель-19“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Навроцького, 69.
147. Про погодження ДТЕП “ІСТ-Захід“ надання в суборенду ФОП Риптику А. В. земельних ділянок на вул. Трускавецькій.
148. Про надання ТзОВ “Блуберч“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Кульпарківській, 81.
149. Про надання ТзОВ “ОКС“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. В. Стуса, 25.
150. Про надання ТзОВ “Крамсервіс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на просп. Святого Івана Павла II, 59-в.
151. Про надання ТзОВ “Галком“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Бойківській, 5.​
152. Про надання ОСББ “Шептицьких 14“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Шептицьких, 14.
153. Про надання гр. Хом’як З. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 251.
154. Про надання гр. Алексєєвій В. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Польовій, 46.
155. Про внесення змін до ухвали міської ради від 25.03.2021 № 482 “Про надання гр. Алексєєвій В. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Польовій, 46”.
156. Про надання гр. Дзеньдзюрі Н. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 315-б.
157. Про надання гр. гр. Чміль С.-О. Р. та Кордупель Н.-В. Р дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Загірній, 28.
158. Про надання гр. Лебяк І. Й. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. М. Залізняка, 12.
159. Про надання гр. Максимів Н. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в урочищі Голоско (ОК “СТ “Долина”).
160. Про надання гр. Бабію Б. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, 141-б.
161. Про надання гр. Волкову П. В. дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на просп. Червоної Калини, 18.
162. Про надання гр. Волковій О. К. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Солом’янці, 12-а.
163. Про надання гр. гр. Гаранчуку В. В. та Саламасі Р. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Буській, 9.
164. Про надання гр. Стасюнику М. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 349.
165. Про надання гр. Іздебському С. Й. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зимновідській, 16.
166. Про надання гр. Гладишу В. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Поштовій (біля будинку № 14-б).
167. Про надання гр. Ганзійчуку П. Ф. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лисеницькій, 44-а.
168. Про надання гр. Яцику В. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Лаврівського, 45.
169. Про надання гр. Врублевському Й. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т.Шевченка, 317.
170. Про надання гр. Миколіву О. Г. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Б.Хмельницького, 179.
171. Про надання гр. Маркевич Г. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Дібровній, 4-а.
172. Про надання гр. Бандрівському Т. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кримській, 26-а.
173. Про надання гр. Шушкевич Г. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. П. Дорошенка, 10-12 (гаражний бокс № 4).
174. Про надання гр. Бойко Д. І. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Полтв’яній, 56.
175. Про надання гр. Каберник А. Ю. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Варшавській (біля будинку № 107-а).
176. Про надання гр. Каберник О. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Варшавській (біля будинку № 107-а).
177. Про затвердження земельної ділянки на вул. Варшавській біля будинку 107-а для продажу на земельних торгах у формі аукціону.
178. Про надання гр. Тузяк І. Й. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в обслуговуючому кооперативі “Двіженець“ в урочищі Клепарів.
179. Про надання ФОП Чмелик О. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 238.
180. Про надання ФОП Цобі Р. Р. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. В. Навроцького, 1-е.
181. Про надання гр. гр. Мечержак У. С. та Мечержаку Ю. І. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. П.Шеремети, 30.
182. Про надання громадянам (членам обслуговуючого кооперативу садівничого колективу “Здоров’я“) дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Збоїща.
183. Про надання гр. Жуківській Х. Е. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Рубчака 12-14.
184. Про надання гр. Сердюк О. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Ю. Романчука, 15.
185. Про надання ТзОВ “Окленд-М“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. П.Калнишевського, 16/3.
186. Про надання гр. Копитко М. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 330.
187. Про надання гр. Крисі Я. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Козацькій, 21.
188. Про надання гр. Ключковській О. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 301-а.
189. Про надання гр. Кручініній Г. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Олександра Олеся, 9.
190. Про надання гр. Єлісєєву А.А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Біберовича (біля будинку № 20).
191. Про затвердження земельної ділянки на вул. І. Біберовича (біля будинку № 20), для продажу на земельних торгах у формі аукціону.
192. Про затвердження гр. Федчишину А. С. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Щирецькій (біля будинку № 26).
193. Про надання дозволу управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки у районі вул. Т.Шевченка, вул. Залізничної у смт. Рудне.
194. Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки у районі вул. Т.Шевченка, вул. М. Грушевського у смт. Рудне.
195. Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.
196. Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.
​​​​​​​​​Сергій КОРОВАЙНИК
197. Різне.

Коментарі

Позначки: ,