Депутати Львівської міськради оприлюднили позицію щодо поліклініки на Мазепи

Новини 24 Березня, 2021 582

Фото: прес-служба фракції "ЄС" у ЛМР

Виконавчий комітет прийняв рішення про передачу поліклініки на Мазепи на баланс лікарні швидкої допомоги. Таке рішення виконком обґрунтовує тим, що там буде розгорнуто 150 «ковідних» ліжок.

Як пише «Четверта студія»,у прес-службі фракції «Європейська Солідарність» у Львівській міській раді повідомили, що вчора депутати комісії охорони здоров’я і соціального захисту з ініціативи колег нашої фракції ухвалили рішення на найближчій сесії дати протокольне доручення внести зміни у рішення виконавчого комітету.

Передача на баланс має бути лише тієї частини приміщень, які використовуються для розгортання тимчасового шпиталю.

Факт передачі має бути визначений як тимчасовий, у 30-денний термін після закриття тимчасового шпиталю, приміщення повинно бути повернуто попередньому власнику.

Ми розуміємо, що в час пандемії мусимо робите усе для порятунку життя і здоров’я людей. Але разом із цим пандемія не дає право нікому «прикривати» необґрунтовані стратегічні рішення.

Нагадаємо, що депутати фракції «Європейська Солідарність» та профільної медичної комісії також ініціювали розроблення медичної стратегї міста і застерігають виконавчу владу від необдуманих кроків щодо реформування медичної галузі у такий непростий час без розуміння стратегічних цілей та покрокових рішень щодо їх реалізації.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,