Депутати Львівської міськради не змогли ліквідувати смугу громадського транспорту на Чорновола

Новини 26 Грудня, 2019 506

Депутати Львівської міськради не змогли ліквідувати смугу громадського транспорту на Чорновола. Фото Ігор Зінкевич

Львівські депутати не підтримали петицію, яка зібрала необхідну кількість голосів за три дні

Депутати Львівської міськради не підтримали електронну петицію про ліквідацію смуги для руху громадського транспорту на проспекті Чорновола.

Про це у Фейсбуці повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, пише Четверта студія.

“Рішення про створення смуги зроблено зашвидко. Спершу треба підготувати інфраструктуру перехрестя проспекту Чорновола – Під Дубом. Пропозиція на це є, проте немає фінансування. Зупинка “готель Львів” ніяк не впораються з зупинкам і стоянками самих автобусів на тих зупинках, не уможливлюючи проїзд. Таким чином, це ускладнює загальний рух транспорту”, – повідомив Ігор Зінкевич.

Депутати Львівської міськради не підтримали електронну петицію про ліквідацію смуги для руху громадського транспорту на проспекті Чорновола

За його словами, на перехресті проспекту Чорновола – вулиці Хімічної і основному кільці з вулиці Липинського після введення смуги руху для громадського транспорту виникають ускладнення руху транспорту у час пік.

Депутати Львівської міськради не підтримали електронну петицію про ліквідацію смуги для руху громадського транспорту на проспекті Чорновола

Також депутат відзначає, що просив почекати із введенням смуги для руху громадського транспорту до відкриття руху вулицею Замарстинівською.

“Громадський транспорт у пріоритеті і для мене, але і інфраструктура і сам транспорт має бути відповідно покращено.  Тоді буде вигідно і доцільно пасажирам пересідати у громадський транспорт”, – підкреслив депутат.

Про розгляд електронної петиції «Ліквідувати смуги для руху громадського транспорту по пр.Чорновола».Петиція – НЕ…

Опубліковано Igor Zinkevych Четвер, 26 грудня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,