Депутатів партій “Слуга народу” та “Сила і честь” не хвилює майбутнє України, – ЄС

Новини 23 Квітня, 2021 278

Депутати фракції “Європейська Солідарність” переконані, що комплексна діяльність Наглядових рад в поєднанні з контролем, який здійснюватиме управління контролю та аудиту Секретаріату ради, дозволить не лише зробити прозорою діяльність комунальних підприємств, але й скерує їх на максимально повне забезпечення потреб громади

Депутати “Європейської Солідарності” на сесії Старосамбірської ОТГ озвучили звернення до Президента України та виконавчої влади про провал вакцинації населення, створення ТСК “Вагнерівців”, а також звернення до СБУ та правоохоронних органів про проведення повторних виборів у 87 та 50 округах.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОО ЄС.

Перше звернення з приводу темпів вакцинації населення у часі пандемії пройшло одноголосно. А от звернення з приводу антидержавних “вагнерівців” та фальсифікації на нещодавніх довиборах у парламент пішло врізнобій, чітко продемонструвавши справжню позицію інших політичних сил.

Партії “Слуга народу” та “Сила і честь” взагалі проігнорували ці два архиважливі звернення, і не підтримали жодне з них. Така позиція сил, якщо вони позиціонують себе проукраїнськими – неприпустима!

“Вагнерівці” у раді пройшли лише з голосами “ЄС” і партії “Рух”, а фальсифікація виборів схвилювала лише нашу фракцію і тільки двох Рухівців.

“Європейська Солідарність” завжди виступала і виступатиме за об’єднання усіх без винятку демократичних сил на різних рівнях влади, адже альтернативи цьому об’єднанню немає.

Коментарі

Позначки: ,