Депутат звинуватив МОЗ і Львівську ОДА у тиску на церкву

Новини 03 Серпня, 2020 1 588
Церква. Фото: відкриті джерела.

Церква. Фото: відкриті джерела.

Міністерство охорони здоров’я та головний санітарний лікар Львівщини, вимагають припинити богослужіння у церквах, як головну причину розповсюдження коронавірусної інфекції на Галичині.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав депутат Львівської міської ради Ігор Телішевський, повідомляє “Четверта студія”.

“Невже чиновники та високопосадовці не помічають скупчення людей в нічних клубах? Щоб зрозуміти всю абсурдність заяв чиновників, достатньо глянути на фото з засідань у Львівській обласній державній адміністрації. Жодної людини в масці. Можливо саме ці люди і є причиною росту захворюваності на Львівщині?”, – йдеться у дописі

Політик також закликав дотримуються карантину представників влади.

“Якщо представники влади не дотримуються карантину, то чому вони мають право вимагати це у простих людей, тим паче забороняти людям проводити богослужіння?” , – додав Телішевський.

Депутат наголосив, що подібні заяви з боку МОЗ та посадовців ЛОДА є нічим іншим, як тиском влади на Церкву.
 “Якби ті самі чиновники ходили в Церкву, то, можливо, таких безглуздих заяв не робили. Замість того, щоб професійно виконувати свою роботу, запобігати поширенню вірусу, ці люди займаються тим, що постійно шукають крайніх”, – переконаний Ігор Телішевський.

Коментарі

Позначки: , ,