Депутат від “слуг народу” знімається у рекламі львівського барбершопу (ВІДЕО)

Новини 15 Липня, 2020 953

Фото: Над Бугом

Народний депутат Верховної Ради Юрій Камельчук з Червонограда знявся у рекламному ролику львівського барбершопа “FJ-A Barber co”. У ролику не згадується, що моделлю виступає народний депутат, але Юрій Камельчук підтвердив, що на відео саме він.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Над Бугом», у рекламному ролику, опублікованому на сторінці львівського барбершопу” FJ-A Barber co”, перукар робить Юрію Камельчуку зачіску. Відео супроводжується текстом про низькі ціни та якісну роботу майстрів цієї чоловічої перукарні.

Сам Юрій Камельчук заявив, що співвласник чоловічої перукарні “FJ-A Barber co” – його друг, і тому він знявся у рекламі закладу безкоштовно. За його словами, він є регулярним клієнтом цього барбершопу.

Зазначимо, що вартість зачіски у барбершопі “FJ-A Barber co” стартує від 250 грн, а стрижки бороди – від 230 грн.

40-річний Юрій Камельчук став депутатом Верховної Ради від округу №124 (Червоноград, Сокальський і частина Кам’янка-Бузького району). До цього він працював бізнес-тренером та консультантом з розвитку. Нещодавно Камельчук став членом обласної партійної організації «Слуги народу».

https://www.facebook.com/FJA.BARBER.CO/videos/290223675458150

Коментарі

Позначки: , ,