Департамент освіти та науки Львівської ОДА очолив Олег Паска

Новини 16 Квітня, 2020 443

Олег Паска. Фото ЛОДА

Сьогодні, 16 квітня, колективу представили новопризначеного директора департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації Олега Паску, пише прес-служба ЛОДА.

Нового керівника представив заступник голови обласної державної адміністрації Іван Собко.

Заступник голови обласної адміністрації привітав Олега Паску з призначенням на посаду та висловив переконання, що під його головуванням департамент працюватиме швидше, якісніше та інноваційніше.

«Ви очолюєте департамент у нелегкий для країни час. Перед освітянською галуззю, у зв’язку з поширенням захворювання спричиненого  вірусом Covid-19, також виникли нові виклики. Проте, хочу зауважити, що освіта та наука проявила неабияку гнучкість для їх вирішення, та за відносно короткий час, змогла перелаштуватись на дистанційну роботу. Відтак на сьогоднішній день залишається ще багато питань, які потребують негайного реагування, цього вимагатиме від вас голова ЛОДА Максим Козицький. Галузь, яку ви від сьогодні будете очолювати, потребує якісних змін, проте я переконаний, що Ваш досвід, професіоналізм дозволять Вам згуртувати колектив та показати добрий результат,» –  зазначив Іван Собко.

У свою чергу Олег Паска подякував присутнім за високу довіру та висловив упевненість у плідній співпраці.

Нагадаємо, що до сьогодні виконуючим обов’язки директора департаменту освіти та науки Львівської облдержадміністрації був Ігор Гайдук.

Довідково: Олег Паска став переможцем конкурсу на посаду  директора Департаменту освіти та науки облдержадміністрації та розпорядженням голови обласної державної адміністрації №112/0/8-20  від 15 квітня 2020 року призначений на  дану посаду.

Був депутатом Львівської обласної ради та  головою фракції «Наша Україна».

Впродовж 2002-2005 років  працював заступником голови Старосамбірської районної ради, а з 2005 по 2006 рік  був головою вищевказаної райради.

Після цього очолював Перемишлянську райдержадміністрацію.

У 2010-2011 роках працював начальником управління просторового розвитку Львівської обласної ради.

Олег Паска також є викладачем Національного університету «Львівська політехніка», співзасновник «Вищої школи політичного лідерства», кандидат наук з державного управління.

Родом із селища Нижанковичі Старосамбірського району, що на Львівщині.

Коментарі

Позначки: ,