Департамент охорони здоров’я ЛОДА запроваджує новації у проведенні атестації лікарів

Новини 15 Січня, 2019 312

Сьогодні, 15 січня, у приміщенні департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА відбувся брифінг за участі  директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірини Микичак та директора компанії «Doctor ELEKS»Петра Коновалова.

По ходу заходу стало відомо, які новації запроваджує департамент охорони здоров’я у проведенні атестації лікарів:

“Аби спростити процедуру подачі документів, департамент охорони здоров’я через соціальні мережі звернувся з проханням допомогти запровадити нову форму подачі документів. На нашу пропозицію відгукнулася компанія «Doctor ELEKS», з якою ми працювали в проекті «Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області”, – зазначила директор департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак.

Як розповів директор «Doctor ELEKS» Петро Коновалов, компанія впроваджує проект разом з департаментом охорони здоров’я, щоб лікарі менше часу витрачали на адміністративні справи, а більше уваги приділяли своїм пацієнтам:

“Ми знайомі з досвідом інших країн та пропонуємо медикам Львівщини свої розробки, які вдосконалять процес атестації”, – зазначив Петро Коновалов.

Усвідомлюючи важливість об’єднання зусиль щодо професійного формування та розвитку кадрового забезпечення в галузі охорони здоров’я, департамент охорони здоров’я та ТОВ «Doctor ELEKS» уклали Меморандум про співпрацю у сфері технічного вдосконалення процесу атестації медичного персоналу.

Також під час брифінгу усім присутнім продемонстрували механізм електронної подачі документів на атестацію.

Коментарі

Позначки: , , , ,