“Дебільна країна”, дурдом “Україна” та Руская весна: публікації кандидатки у директори депаратменту освіти і науки ЛОДА

Новини 17 Жовтня, 2019 1 610
Тетяна Крижовець. Фото: Фейсбук.

Тетяна Крижовець. Фото: Фейсбук.

З декларації Тетяни Павлівни Крижовець стало відомо, що вона претендує на посаду директора департаменту освіти і науки ЛОДА. Про пише “Четверта студіяпосилаючись на “Варта1”.

У декларації кандидатка вказала свідоцтва на авторські права на праці “Аналіз змін характеристик впливу оптимізації протипаводкових заходів р. Тиса на основі дослідження та стохастичного моделювання процесів формування стоку” та “Удосконалення розрахунку визначення зон затоплень сільськогосподарських земель басейну р. Боржави”. З майна тільки будинок, який зареєстровано на доньку Софію Мельник. Така ж праця вказана і у резюме жінки, на той час ще Мельник Тетяни Павлівни, і праці по Боржаві та Тисі опубліковані на даній сторінці у “Facebook”.

У 2012 році кандидатка шукала роботу викладачем, програмістом чи керівником, у резюме вказала, що працювала у 2005–2011 викладачем на кафедрі обчислювальної математики НУВГП.

Тетяна Крижовець виявилася активним дописувачем у соціальній мережі “Facebook” (https://www.facebook.com/tatiana.krizhovec)

Жінка зі зневагою відноситься до правоохоронних органів, закликає “стріляти сволоту” у постах про поліцейських. З її публікацій стає зрозуміло, що у неї проблеми з поліцією, однак причина конфліктів невідома. Без жодних доказів звинувачує правоохоронців у отруєнні іпритом і цькуванні собак. Працівників СБУ також звинувачує у отруєнні іпритом.

Тетяна Крижовець прокоментувала й інтимні стосунки: “ІНТИМНІ СТОСУНКИ МІЖ ЧОЛОВІКАМИ І ЖІНКАМИ Є ЗБОЧЕННЯМ І ДІТЯМ ПРО ЦЕ ПОТРІБНО РОЗПОВІДАТИ…”.

Жінка не підтримує виділення коштів для військових контрактників та виділення коштів для львівських науковців закликає “стріляти сволоту” (а який толк з тих науковців?… що вони корисного зробили для міста, для України? стріляти сволоту…). Проте підтримує контрабанду кави, бо тоді зменшиться вартість кави.

 

 

 

 

Коментарі

Позначки: , ,