ДБР затримало на хабарі посадовицю Нацполіції (ФОТО)

Новини 28 Квітня, 2020 288

Фото: ДБР

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали заступницю начальника відділу Головного управління Нацполіції у Волинській області, під час одержання нею неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє ДБР.

За попередньою інформацією, правоохорониця вимагала та одержала 42 000 гривень неправомірної вигоди від свідка у кримінальному провадження за сприяння у поверненні його майна, на яке раніше було накладено арешт.

27 квітня 2020 року слідчі ДБР затримали правоохороницю під час одержання нею неправомірної вигоди у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру, обрання відносно неї запобіжного заходу та відсторонення її від займаної посади.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Волинської області. Оперативний супровід – Управління СБУ у Волинській області, Волинське управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

У разі доведення вини, затриманій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,