ДБР не повинно дозволяти собі ніяких оціночних суджень, – нардеп

Новини 25 Червня, 2020 194
Між Рабіновичем і Геращенко сталася перепалка через мову. Фото: 5 Канал.

Державне бюро розслідувань має оперувати фактами, а не використовувати оціночні судження.

Про це повідомила співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Пам’ятаєте ролик ДБР, в якому Петра Порошенка знову викликають на допит і скаржаться, що Порошенко «прикривається порохоботами» на кадрах народних депутатів «Європейської Солідарності». Сьогодні отримали відповідь на наш запит», – зазначила вона.

«Невігластво, хамство , маніпуляції і непрофесіоналізм – це фірмений стиль ДБР – що в діях, що в роликах, що у відповідях. Отже, ДБР заявляє, що це були «оціночні судження» і радить звертатися до суду», – додала Геращенко.

Також вона зазначила, що ДБР не має виходити за межі законодавства і використовувати оціночні судження.

«Також хамськи заявляє, що на виготовлення цього бруду не витрачалися кошти. Як людина, яка має юридичну освіту, мушу зазначити, що ДБР не повинно дозволяти собі ніяких оціночних суджень, з яких сьогодні складається вся їх бурхлива діяльність, а діяти в межах закону», – наголосила Геращенко.

«Взагалі, чудова наводка для слуг: беріть приклад з ДБР, бо ж «баба», «сосна», «діти низької якості» – це теж оціночні судження, якщо що, можна не вибачатися», – додала вона.

«Нагадую, на фінансування ДБР з держбюджету виділяється 1,5 млрд гривень. Реальних. Не оціночних», – підсумувала співголова фракції.

Коментарі

Позначки: , ,