COVID-19 забрав життя 43-річного прокурора Хмельницької області

Новини 06 Вересня, 2020 1 551

Олег Синишин помер 5 вересня 2020 року. Фото: gp.gov.ua

Олег Синишин розпочав свій трудовий шлях з посади слідчого Львівської транспортної прокуратури

Пішов з життя прокурор Хмельницької області Олег Синишин. Тяжка хвороба забрала його за кілька тижнів до 44-річчя.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляється на сторінці Офісу генерального прокурора у ФБ.

Як зазначається, “Олег Романович 22 роки віддав служінню Закону, сумлінно і гідно працював на результат. Він розпочав свій трудовий шлях з посади слідчого Львівської транспортної прокуратури. Працював слідчим прокуратури Городоцького району Львівської області, заступником прокурора Сихівського району м. Львова, прокурором Жидачівського району, начальником відділу, начальником слідчого управління та організаційно-контрольного відділу прокуратури Львівської області, старшим прокурором відділу організації роботи і контролю виконання організаційно-контрольного управління Головного управління організаційного та правового забезпечення Генеральної прокуратури України, старшим помічником Генерального прокурора України.

З липня 2014 року – був прокурором Хмельницької області. Державний радник юстиції 3 класу”.

 

Як пише сайт “Є”, від ускладнень, спричинених Covid-19, помер прокурор Хмельницької області. Сталося це  5 вересня. Про це стало відомо з власних джерел. Офіційно цю інформацію в Хмельницькій ОДА поки не підтвердили, але інші джерела повідомили, що Олег Синишин помер близько двадцятої години вечора 5 вересня.
Як відомо, за декілька днів до цього, Олега Романовича госпіталізували до Хмельницької інфекційної лікарні із коронавірусною інфекцією, а близько десяти особам, які значилися контактними, зробили ПЛР-тести.За даними сайту “Є” на період госпіталізації в Олега Синишина був стан середньої важкості. У нього виявили ще супутні захворювання, які й ускладнили стан здоров’я.

Нагадаємо, Олег Синишин очолював прокуратуру Хмельницької області з 2014 року. 21 вересня цього року йому мало б виповнитися 44 роки. У нього залишилася дружина і син.

О 22:25 слова співчуття, на своїй сторінці у Фейсбук, опублікував голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет.

“Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті Олега Романовича Синишина, прокурора Хмельницької області. Громада Хмельниччини втратила високопрофесійного, принципового керівника прокуратури Хмельницької області, яку він очолював з липня 2014 року”, – написав Дмитро Габінет.

За інформацією з відкритих джерел, дружина Олега Синишина – Наталія Синишин, працює у прокуратурі Львівської області.

 

Коментарі

Позначки: , ,