COVID-19 реалії: на Львівщині фармацевти «приховують» ліки для своїх

Новини 21 Листопада, 2020 739

Фото: ФБ/Підслухано в Бродах

На Львівщині родичі хворих на коронавірус пацієнтів зіштовхнулися з тим, що окремі фармацевти «приховують» в аптеках ліки «для своїх».

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється у соцмережах.

“Прикро і боляче що в відповідальний момент наша сім’я зіткнулась не з просто хворобою, а й людською черствістю і байдужістю. Ввечері я обійшла всі аптеки нашого міста у пошуках препарату Фленокс, який був просто необхідний нам в лікуванні! Фармацевти кивали головою: « немає». Але ж, яким було моє здивування, коли, я в Інтернеті в базі залишків ліків побачила, що в Аптеці «Західна фармацевтична компанія» по вул. Золотій, де мені ствердно відповіли «немає в наявності», було аж дві упаковки. Я зробила онлайн замовлення і сьогодні вранці пішла його забирати. Відповідь мене просто вразила: « Розумієте, ці дві пачки фленоксу суто для своїх ми залишили бо якщо захворіють наші рідні чи близькі то ми де будемо шукати.

Все в житті повертається, і кожен залишається з тим на що заслужив. А ви, працівники аптеки «Західна фармацевтична компанія» заслуговуєте на зневагу і недовіру! Ясна річ, замовлення я відвоювала!»,- зазначається у дописі Mariana Blisch на сторінці спільноти Підслухано в Бродах.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,