COVID-19 може не зникнути ніколи, – МОЗ

Новини 22 Жовтня, 2021 91
Індія спалює тіла інфікованих COVID-19 прямо на вулиці. Фото: GETTY IMAGES

Фото: GETTY IMAGES

COVID-19 може ніколи не зникнути і існувати, як епідемічна хвороба. Проте люди можуть повернутися до нормального життя навіть з циркуляцією вірусу. ​

Про це розповів очільник Міністерства охорони здоров’я 22 жовтня, під час години запитань до уряду у Верховній Раді, пише “Четверта студія” з посиланням на Прямий.

Міністр зазначив, що COVID-19 може стати епідемічною хворобою, як грип.

“Усіх цікавить відповідь на питання: коли це все закінчиться. Неприємна новина в тому, що ковід може не зникнути ніколи. Хороша – ми можемо повернутися до нормального життя з циркуляцією вірусу серед нас”, – повідомив Ляшко.

Також Ляшко розповів про масштаби захворюваності. За його словами, кожні 2-3 тижні кількість випадків коронавірусу подвоюється.

“Цього разу крива захворюваності стрімко зростає, кожні 2-3 тижні кількість випадків COVID-19 подвоюється”, – наголосив Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Ляшко також заявив, що кількість дзвінків на 103 вже встановила історичний рекорд. Також встановлено історичний максимум кількості виїздів бригад “швидкої” і кількості госпіталізацій.

Коментарі

Позначки: , ,