Чиновники Садового прикриваються карантинними обмеженнями, – Наталка Шелестак

Новини 20 Грудня, 2021 106

Відеозапис виконкому для приватного ЗМІ – будь ласка, депутатам – зась!?

Через обмеження, що запроваджені через пандемію коронавірусної хвороби, засідання виконкому ЛМР відбуваються з обмеженим доступом.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу партії “ВАРТА”.

Зокрема, заборонено вхід преси, мотивуючи це тим, що ведеться онлайн-трансляція.

Водночас на засіданні присутній оператор з департаменту «Адміністрації міського голови», який здійснює відеофіксацію виконавчого комітету.

Після засідання виконкому, помічники депутатів фракції ПП «ВАРТА» та депутат Ігор Зінкевич звернулись до працівників департаменту «Адміністрації міського голови» з проханням надати відеозапис, який здійснювався цим працівником департаменту, але отримали відмову.

Водночас саме з цієї камери, оскільки лише вона здійснювала відеозйомку, було трансльовано фрагмент цього ж дня у передачі «Чорне і біле» на телеканалі ZAXID.net.

Депутатка від фракції ВАРТА Наталія Шелестак на сесії звернулась до міського голови Андрія Садового з проханням провести службову перевірку факту ненадання відеоматеріалів, необхідних для здійснення депутатських повноважень.

А також встановити, коли та на підставі яких документів, вказані відеоматеріали були передані в розпорядження ТРК Люкс чи представників інших ЗМІ.

“Неприпустимо, коли працівник міської ради, яка фінансується з коштів платників податків, знімає відео, які “доступні” тільки для приватних ЗМІ, а для депутатів – ні. Схоже, чиновники, прикриваючись карантинним обмеженнями, зачиняються від ЗМІ та від мешканців Львова”, – підкреслила Наталія Шелестак.

Коментарі

Позначки: , ,