Чиновники Садового ігнорують вирішення транспортних питань у Львові

Новини 02 Серпня, 2022 64

Відбулось чергове засідання комісії транспорту ЛМР, на якому розглянули два основних питання: електронний квиток, який ініціювали депутати, та запровадження транспортного кільця у місті Львові.

Про це пише Четверта студія з посиланням на повідомлення партії “ВАРТА”.

Ще одне питання, про яке хотіли проговорити депутати – побудова автостанції.

Голова комісії Igor Zinkevych переконаний, немає логіки будувати транспортну мережу без малого транспортного кільця та створення точок автостанцій.
Крім того, є багато скарг мешканців щодо порушення їх прав при оплаті проїзду в громадському транспорті та паркуванні. Позаяк тепер контролери працюють у двох підприємствах “Львівавтодорі” та “Львівавтотрансі”.

“Проте на комісію не прийшов жоден чиновник. І це не вперше. За усними їхніми поясненнями, Андрій Іванович Садовий дозволив чиновникам НЕ відвідувати депутатські комісії. Тобто керівникам департаментів не цікава думка міських обранців і вони самі вирішують усі проблемні питання.
Агов, панове, а про таке поняття, як місцеве самоврядування ви чули?! Для чого ми проводимо вибори, обираємо депутатів до міської ради, якщо ви нівельовуєте самі засади народовладдя?”- зауважує Ігор Зінкевич.

Коментарі

Позначки: , ,