Чиновники Львівської міськради повинні їздити на велосипедах, – Адамик

Новини 28 Березня, 2020 453
Інколи політик має пожертвувати власним рейтингом, але зробити щось для країни, – Петро Адамик

Петро Адамик/4studio

На таксі чиновникам Садового передбачили 3 мільйони гривень на рік

Садовий «скорочує» штат міської ради і паралельно створює новий департамент.

Як пише «Четверта студія»,  про це повідомляє на своїй сторінці у ФБ депутат Львівської міської ради Петро Адамик.

«Міський голова Львова навіть в теперішні тривожні часи не зраджує своєму стилю управління: красиве рішення, про яке він трубить на весь світ, а за ним як правило, незрозуміло чиї інтереси», – наголошує депутат.

Він зазначає, що Андрій Садовий розповідав про тотальну економію, заради якої він навіть планує скорочувати працівників міської ради. Що ж, це очевидно, похвальне рішення, особливо якщо загадати, що це саме за його ініціативи штат міської ради постійно роздувався. І якщо, як він каже, можна скоротити значну кількість його підлеглих і це не вплине на ефективність роботи міської ради, то мабуть це вже питання до його управлінських якостей.

Але в той же час працівники міської ради розповідають, що той же Андрій Садовий всіма силами пришвидшує реєстрацію нового департаменту агломерації, який передбачає щонайменше додаткових 25 працівників!

«То про яку насправді економію йдеться – з одного боку звільняємо тих, хто уже працює, а з іншого – набираємо 25 нових чиновників? Може варто відкласти вашу нову забавку під вибори, Андріє Івановичу, до кращих часів ? Може ваші партійні соратники, яким не терпиться «порулити», почекають хоча б завершення карантину?
Тоді б це була справжня економія. Тоді б це було справжнє вольове рішення ефективного сіті-менеджера. Тоді б ваші «зусилля» можна було і справді оцінити як спробу закумулювати кошти на боротьбу з корона вірусом ! Бо зараз вона виглядає, щонайменше, дивно, щоб не сказати різкіше», – наголошує Адамик.

Він також у своєму дописі зазначає, що підлеглим Садового заради економії варто пересісти з таксі на велосипеди.

«І ось вам ще одне управлінське рішення – попросіть ваших підлеглих, членів виконкому пересісти з таксі, на які ви передбачили майже 3 мільйони гривень на рік, на велосипеди. Ось вам і економія, і це ж буде так по-європейськи», – пише депутат.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , ,