Чи вирішать проблему з паркуванням у Галицькому районі Львова

Новини 01 Травня, 2023 116

Садовий запланував отримати 100 млн грн з паркування

У четвер, 27 квітня, під час пленарного засідання Львівської міської ради депутат фракції “Європейська Солідарність” Сергій Івах вчергове порушив тему паркування у Галицькому районі міста.

Про це пише Четверта студія.

До міського обранця регулярно звертаються мешканці центральної частини Львова з проханням розглянути можливість безоплатного паркування.

“Львів’яни, які мешкають на пл. Теодора, вул. Під Дубом, пл. Ринок та інших вулиць Галицького району, постійно скаржаться на конфліктні ситуації, повʼязані з паркуванням їхнього автотранспорту біля житлових будинків. Мешканці проти оплати за паркомісця біля своїх під’їздів, більше того, просять виділити частину місць без стягування плати.

Я запропонував розглянути можливість безоплатного паркування для мешканців, які безпосередньо проживають у прилеглих житлових будинках Галицького району, так само як це є в інших районах міста. Як результат, міський голова дав розпорядження створити комісію з представників фракцій для врегулювання цієї проблеми. Будемо стежити за ситуацією разом!”, – запевнив Сергій Івах.

Додамо, за словами міського голови на цей рік у Львові запланували отримати 100 млн грн з паркування.

Коментарі

Позначки: ,